HryNovinkyPC

Darkest Dungeon 2: Road of Ruin – Pohroma je zpět

Pohroma postihla naší rodinu. Pamatujete na ten hlas, ze kterého mrazilo v zádech a zároveň hladil po naší temný duši? Depresivní prostředí, hluboký a temný hlas vypravěče, který jsem nevypnul i když se po čase opakoval, hororový příběh, inspirace Lovecraftem. Darkest Dungeon jsem si zamiloval. Více jak sto hodin v té nejtemnější kobce je důkazem. Hra to je sice opravdu náročná, dokázal jsem u ní však nějakým způsobem vypnout a skvěle relaxovat. Pokračováním mi Red Hook Studios udělalo opravdu velkou radost. Hned jsem utopil další desítky hodin v jejich prvním titulu. Dámy a pánové, milý hráči, máme tu první trailer oznamující early access a první záběry z Drakest Dungeon 2. Ta věc vypadá naprosto ty vole úžasně!!!!!!!!!!!!

Pokračování jsem si dlouho nedokázal ani představit. Vývojářům se dokonce podařilo nevypustit jediný materiál, který by prozrazoval něco konkrétního ze hry. Změní se grafika? Změní se styl hry? Nebo vše zůstane stejné, akorát se změní prostředí? Trailer mi vyrazil dech. Grafika doznala velkých změn, ale zachovala si svůj osobitý styl. Přibyly pohybové animace a vypadají jednoduše skvěle. Útok vašeho hrdiny tak už není jen pár obrázků, ale opravdu pohyb zbraní. Dále přibude dostavník, kterým nejspíš naši svěřenci vyráží na výpravy. Samozřejmostí určitě bude i příčetnost hrdinů a vývojáři zároveň varují před nebezpečím, které číhá uvnitř naší skupiny. Nezní to skvěle?

Příběhově jsme se také posunuli o kousek dál. Tentokrát se skupinkou našich odvážlivců musíme odvrátit nadcházející apokalypsu. Zdá se, že noční můry z prvního dílu opět získaly na síle. Darkest Dungeon 2 vychází 26. října 2021, ale jedná se pouze o předběžný přístup. Kolik můžeme očekávat obsahu a kolik práce zbývá, to nejspíš uvidíme až po vydání. Předpokládám však, že vývojáři hře opět věnují dlouhodobou péči, přesně jako prvnímu dílu.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button