NintendoNovinkyPCPS4Xbox OneXbox Series X

Mythic Ocean vás zavede do hlubin už i na PlayStationu 4

Od 1. ledna roku 2022 se každý uživatel konzole PlayStation 4 může těšit ze hry Mythic Ocean. Ta s příchodem nového roku dorazila i právě na zmíněnou konzoli. Mythic Ocean je průzkumná hra, která kombinuje volný průzkum a interakci s postavami. Hlavní postava, kterou ovládáte, se spřátelí s mořským božstvem a vaším úkolem je s boží pomocí vytvořit nový svět.

Na základě vašich rozhodnutí během rozhovorů s bohy utváříte doslova celý vesmír. Čeká na nás klidné a rozmanité podmořské prostředí plné roztodivných tvorů. Nemusíte se bát žádné smrti nebo selhání. Jen se necháte unášet krásou prostředí a klidnou hudbou. V lepším případě to skončí harmonií živočichů a celého bytí, nebo to zpackáte a máte na svědomí doslova pandemonium.

Mythic Ocean má na svědomí studio Paralune LLC a k dostání je na PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S a nově tedy i na PlayStation 4.

Vím, že většina z vás tu velkou událost už nejspíš viděla. A je to tak samozřejmě správně. Ale i my si pro vás připravili recenzi nejnovějšího filmu o pavoučím superhrdinovi. Máte na film Spider-Man: No Way Home stejný názor?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button