NovinkyPCSoutěžeXbox OneXbox Series X

The Gunk – mrchožrout se utkává s parazitem

Akční dobrodružná hra The Gunk pochází od společnosti Image & Form a produkuje ji studio Thunderful Publishing. The Gunk je na trhu čerstvou novinkou. zahrát si ji totiž můžeme teprve od 16. prosince tohoto roku. Užít si ji mohou hráči ale pouze na PC, Xbox One a Xbox Series X/S. Původní datum vydání se plánovalo na září, ale dočkali jsme se až nyní. Tak se na to mrknem ne?

The Gunk vám otevře úplně nový svět

V roli vesmírného mrchožrouta Rani se společně se svým parťákem Beckem potulujete vesmírem a snažíte se vydělat nějakou tu zlatku. Narazíte na zajímavou planetu, která by měla být plná života. Musíte shromáždit vesmírné rostliny a životní zdroje. Není to ale tak jednoduché. Planete je zasažená černým slizem, který ji doslova dusí a vysává.

Rani je vybavená rukavicí, která dokáže sliz nasát a pomoct tak planetě se uzdravit. Poté už čerpání zdrojů pro vlastní účely už bude jednoduché. Vždy se najde nějaký zádrhel. Mezi Rani a Beckem začne panovat napětí a nedůvěra. Ustojí jejich přátelství i tuto zatěžkávací zkoušku?

The Gunk si tedy už můžete užívat plnými doušky. A taky si nezapomeňte vybrat odměnu od Ubisoftu ve formě hry zdarma. Čas se krátí.

Soutěžní otázka:

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button