FilmyNovinkySeriály

Gina Carano má nové angažmá, zmizí ale její postava

Po vyhazovu ze seriálu Mandalorian (za své příspěvky na sociálních sítích) se Gina Carano upsala webu The Daily Wire. Tato stránka patří kontroverznímu komentátorovi Benu Shapirovi a režiséru Jeremy Boreingemu. Právě s touto dvojicí má natočit zatím neznámý film.

Nicméně zatímco se na ni usmálo trošku štěstí, z dalších stran to nevypadá nejlíp. Společnost Hasbro, která je jedním z největších světových prodejců hraček, zastavila prodej její figurky Cary Dune, kterou ztvárnila v seriálu Mandalorian. Společnost se odvolala na její příspěvky, o kterých jsme vás již informovali, a také na fakt, že už si roli shock trooperky nezahraje.

Jak zvládá tento tlak?

Carano to nejspíš nakrklo, protože vydala prohlášení, že odmítla přečíst omluvu, kterou ji společnost údajně předem připravila. Údajně se totiž vyhazovu mohla vyhnout, kdyby právě tuto omluvu přečetla. Místo toho se omluvila po svém a po svém vyhazovu nezapomněla dodat, jak byla vyhozena: „Jako všichni ostatní jsem se dozvěděla že mám padáka pomocí sociálních médii.“

Gina Carano si po vyhazovu zavřela pravděpodobně všechny dveře vedoucí do světa LucasFilmu i Disneyho. O její osobě se totiž hovořilo i ve spojitosti se spin-offem k sérii Mandalorian, kde měl její charakter Cara Dune být dokonce hlavní postavou. Je tedy na uváženou, jak moc obětovala svou kariéru tím, že se musela vyjadřovat na sociálních sítích. Na stranu druhou, měla nejspíš vyhazovat očekávat, problematický obsah sociálních sítí se totiž v poslední době probírá v celém Hollywoodu.

Počkejme si, jak se situace kolem bývalé MMA bojovnice dál vyvine a zda najde své místo v konzervativním médiu, kterému se nyní upsala.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button