NovinkyPC

Escape From Tarkov představilo novou mapu

A spolu s ní i mraky dalších novinek, které přinese do Escape From Tarkov vysoce očekávaný update 0.12.12. Vývojáři z Battlestate Games teasovali další update pro svou brutálně realistickou FPS/survival hru pekelně dlouho a tak určitě každému udělá radost, že jsme se dočkali odhalení ve formě nového traileru. Ten odhaluje nejen novou mapuj, ale i nové zbraně a vylepšení.

To nejdůležitější je samozřejmě mapa z názvem The Lighthouse (maják). Podle první ukázky můžeme vidět, že se jedná o podobně otevřené prostory jako Shoreline nebo Woods, ale obsahuje navíc i nějakou formu vojenské základny. Na konci traileru stojí určitě za povšimnutí i fungující vlak. Něco takového jsme mohli naposledy vidět na mapě Reserve. Lighthouse si podle všeho vypůjčuje prvky z několika map, přitom ale nepůsobí nijak malým dojmem. Podle všeho se tak bude jednat o největší mapu, kterou zatím vývojáři vytvořili.

Další část traileru nám ukazuje cestu k majáku, kterou bude podle všeho hlídat dost neodbytný sniper. Vývojáři v listopadu informovali o tom, že se na mapě bude navíc vyskytovat i obchodník, ke kterému se nebude tak lehké dostat. Pokud ho hlídá výše zmíněný sniper, musí jeho zboží opravdu stát za to. Patch 0.12.12. do Escape From Tarkov přinese i nový rework pohybu. V jedné části traileru tak můžeme zahlédnout hráče, který dělá skluz. Pokud tedy nebudete oděni v těžkém balistickém obleku, budete mít pravděpodobně k dispozici rovnou několik nových pohybů. Z hlediska gearu pak očekávejte několik nových zbraní, součástek, ale i vychytávek jako dálkoměr a podobně. Jo vypadá to, že si chlapci z Battlestate Games připravili řadu zajímavých novinek. Otázkou ale je, jestli budete mít koule na to, si je urvat jen a jen pro sebe?

A pokud není tento žánr nic pro vás, co tak si vybrat jednu z nejlepších her tohoto roku?

Escape From Tarkov si aktuálně můžete pořídit na oficiálních stránkách studia zde.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button