NovinkyPCPS4PS5

Uncharted: Legacy of Thieves Collection je oficiálně v předprodeji!

Veleúspěšné studio Naughty Dog má novinku! Uncharted 4: A Thief’s End (2016), poslední dobrodružství proslulého lovce pokladů Nathana Drakea a Uncharted: The Lost Legacy (2017), příběh dvou sokyň, jež sepne dohromady stejný cíl, má před sebou další dobrodružnou výpravu, a to na nové konzole. Studio obě zmíněné hry remasteruje na PS5 ve speciální kolekci, která bude k dispozici 28. ledna. PS5 ale nebude jediná platforma, kde si vylepšené hry budete moci zahrát. Kolekce Uncharted: Legacy of Thieves přijde také na počítače, na které je ale v tuto chvíli datum vydání neznámé. Naughty Dog ovšem slibuje včasné podání nových informací.

Grafika

Legacy of Thieves bude obsahovat tři grafická vylepšení (režimy), ze kterých budete moci vybírat.

  • “Fidelity” – 4K rozlišení s cílenými 30 snímky za vteřinu. K tomuto režimu je zapotřebí vlastnit 4K obrazovku. Odměnou Vám bude ostré rozlišení a úchvatný vizuální zážitek.
  • “Performance” – režim cílí na 60 snímků za vteřinu.
  • “Performance+” – režim pro co nejplynulejší hraní, cílí na 120 snímků za vteřinu při rozlišení 1080p.
Remasterované A Thief’s End
Remasterované The Lost Legacy

Nové vymoženosti

Díky úctyhodnému výkonu nové konzole PlayStation 5 bude načítání prakticky nulové, což Vám umožní příjemnější ponoření se do příběhu. Dále pak remaster nabídne 3D audio, tudíž budete moci lépe lokalizovat veškeré pohyby nepřátel, či se jen relaxačně zaposlouchat do malebných zvuků přírody. A s hmatovou zpětnou vazbou ovladače DualSense perfektně pocítíte jízdu v autě po rozbořeném horském terénu, bouřku nezkrotného počasí nebo dobře zasazený úder nepříteli.

Cena

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Vás vyjde na $49.99/€49.99. Hra bude k dispozici jak krabicově, tak digitálně. Pokud jste ale vlastníky některé z edic Uncharted: The Lost Legacy nebo Uncharted 4: A Thief’s End, tak pro Vás má Naughty Dog přátelskou nabídku. Upgrade Uncharted: Legacy of Thieves Collection Vás v tom případě vyjde na $10/€10.

Upgrade

Multiplayer obou původních her nebude součástí nové kolekce.

Abyste neprošvihli vydání Uncharted: Legacy of Thieves Collection na PC, můžete navštívit Epic Games Store nebo Steam a zažádat o brzkého Ježíška.

Trailer na Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button