HryNovinkyPC

Illusion Lands – zbavte se okovů svých pánů!

Fakt, že RPG byli, jsou a budou vždy u hráčů oblíbené napříč prostorem i časem, to jsme zmiňovali už několikrát. Spousta různých studií to samozřejmě ví a v tom dobrém případě se snaží dát hráčům to co chtějí. V tom horším případě se na tom snaží pouze vydělat. Hráči už jsou samozřejmě trochu tímto žánrem namlsaní a přesto, že je stále oblíbený, už je jen tak něco nenadchne. Illusion Lands od vývojářů z ManyDev Studio je další third-person slasher RPG, které se snaží získat si naší pozornost a naše srdce. Podaří se to?

Illusion Lands vás postaví do role Erwina, lovce jakýchsi Devourers. Erwina slouží prastarým bohům, probouzí a následně zabíjí ony Devourers a tím také chrání lidstvo před jejich nátlakem. Erwin se má však během svého putování dozvědět pravdu a nakonec se obrátí proti svým původním pánům. Příběh dále halí tajemství, zní však celkem zajímavě a lákavě. Vývojáři samozřejmě slibují velký a barevný svět, hádanky vedoucí ke zmíněným Devourers a jejich následný lov. V důsledku vítězství se stává hráč silnějším, získává lepší vybavení a zkušenosti. Nic, co bychom už dříve neznali. To však nutně neznamená, že to je špatně.

Bohužel, zatím nemáme žádné datum vydání. Illusion Lands si můžeme zatím přidat jen do svého Steam seznamu přání a vývojáři slibují, že nám brzy dají k dispozici hratelné demo. Trailer nám toho zatím moc neukázal. Konkrétně to vlastně není nic, co bychom už dřív neviděli. Grafika není zrovna osilnivá, hratelnost vypadá celkem průměrně, ale je brzo vynášet předčasné soudy. Třeba nás vývojáři ještě překvapí a nakonec si z titulu všichni sedneme na zadek! Nebo taky vůbec. Pro více informací zůstaňte na přijmu!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button