NovinkyPCPS4PS5

Představuje se Fire Commander, strategie o hasičích | Novinka

Vývojářské studio Atomic Wolf ve spolupráci se studiem Pixer Crow ukázalo oficiální trailer na hru Fire Commander. V ní se budete moci stát skutečným hrdinou a nasadit svůj život pro ostatní. Veďte svou skupinu statečných hasičů v nádherném RTS a zachraňujte nejen lidi, ale i přírodu.

O čem bude Fire Commander?

Jak byste se cítili jako hasiči na stanici? Zvládli byste čelit infernu a zachránit co nejvíce životů? V této hře to můžete zjistit. Čeká vás hašení požárů, záchrana lidí i majetku, toxické úniky a další nebezpečí. Budete moci svobodně využívat různá vozidla, speciální vybavení i různé druhy hasičských specializací. Buďte co nejkreativnější a co nejvíce kombinujte možnosti, abyste se dostali z prekérních situací. Nezapomeňte také přemýšlet nad faktory jako je zpětný tah, kouř nebo výbušné materiály.

Zatím si nemohu pomoci, ale hra vypadá na první pohled jako zkopírování staré pecky Fire Department, kde jste prakticky dělali to samé i s tím samým rozhraním. Doufejme, že to nebude jenom nějaká líná kopírka, ale pořádná hra, která vám přiblíží práci hasiče. Přiznejme si totiž, že tito lidé jsou často nedocenění a přitom ročně zachrání jenom v České republice tisíce životů. Zkoukněte trailer a připravte se na hru.

https://www.youtube.com/watch?v=6RBBqRE0r3E

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button