MMO NovinkyNovinkyPCTéma dne

MMO Novinky #38 – Hledím do budoucnosti

Je tu 46. týden tohoto roku a s ním MMO Novinky #38. Tentokrát nás čekají samé budoucí expanze a updaty. Guild Wars 2 nám poodhalil novou lokaci z nadcházející expanze End of Dragons. Elyon zase přináší informace o nové třídě. Dungeons and Dragons online nás láka na novou expanzi. Nové MMO Myth of Empire spustilo Early Access. A World of Wacraft se s námi podělil o novinky z nadcházející updatu.
Tentokrát nás čekají jen věci budoucí, tak vzhůru do toho.

Guild Wars 2

Už za zhruba tři měsíce bychom se měli dočkat třetí expanze End of Dragons. Už víme, že hlavní lokací bude Cantha, asijsky laděné impérium, které vyniká svými mechanickými výtvory, které pohání nefritová energie. Před staletími Nefritový vítr zkameněl vše, čeho se dotkl, a to včetně Canthanského pobřeží. Obrovská masa vody tak byla přeměněna v nefrit, který nyní Impérium doluje, aby pohánělo jeho stroje. Ale i na takovém místě dokáží lidé přežít, a tak se tam můžete setkat s Luxonskými nomády, kteří se dokázali na toto prostředí adaptovat. Rozhodně to vypadá jako lokace, kterou bude zajímavé prozkoumat. Kde jinde můžete chodit po vodě, tedy až na Ank-Morpork.

Elyon

Ti z vás, co hrají nedávno vydané MMORPG Elyon, si jistě povšimli jisté nepřítomnosti lučištnické třídy. Střelecká třída ve formě Gunslingera tam je, ale prostě tam chybí někdo s lukem a šípy. Naštěstí na to Kakao Games tím nejlepším způsobem, tedy až na zařazení této třídy do původního vydání, a oznámili, že ji vydají někdy během příštího roku. Jedná se o velmi agilní třídu útočící ze střední a ž velké vzdálenosti. No mrkněte na to sami. Lepší by ale bylo kdyby tam byla hned od začátku.

Dungeons and Dragons Online

Standing Stone Games odhalili novou expanzi během svého posledního livestreamu. Podle výkonného producenta Roba Ciccoliniho, bude nová expanze Isle of Dread obsahovat dinosaury, což tým vývojářů toužil už nějakou dobu zpracovat. Expanze přijde s novým úrovňovým maximem a měla by vyjít na jaře 2022. Kromě nové expanze se Ciccolini zmínil také o tom, že pracují i na single-player housing, ale jsou v podstatě na začátku a nedočkáte se ho dřív než v roce 2023 či 2024.

Myth of Empires

Nové MMO ve kterém se můžete stát imperátorem a tvrdě vládnout své zemi, spustilo na steamu Early Access. Prozkoumejte kontinent zničený válkou. Začnete od píky, musíte přežít v nepříznivých podmínkách a postupně si vybuduvat zázemí, abyste mohli expandovat dál a dál, protože pro takové impérium musíte zabrat spoustu země. Můžete se spojit se svými kamarády nebo samozřejmě také nemusíte. Je jen na vás jestli se vám podaří vybudovat říši, které nebude rovno. Hru si můžete pořídit za zhruba 30 dolarů Tak co stanete se příštím, nepřekonatelným imperátorem?

World of Warcraft

Blizzard pokračuje ve svém hypu patche 9.2 Eternity’s End, který má uzavřít příběhovou linii Shadowlands. Tentokrát se nám pochlubili dvěma novými arénami, které s patchem do hry přibydou. První z nich Maldraxxus Coliseum byla místem, kde Necrolordi pilovali své umění. Nyní je otevřena všem vyzyvatelům a jen silní přežijí. Druhá Enigma Arena byla vytvořena Progenitory a slouží jako proměnlivé bojiště. Uprostřed je spínač, který vám vykouzlí ochranu nebo ji zruší vašim oponentům. Tohle je arena pro stratégy, kteří se umí rychle adaptovat. Podrobnější informace jako vždy naleznete na oficiálních stránkách.

Tak to byly MMO Novinky #38, které se tentokrát zabývaly budoucnem, žádné ohlížení do minulosti. No rozhodně se máme na co těšit. Já osobně se už nemůžu dočkat End of Dragons expanze.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button