NovinkyPS4PS5

Herní Black Friday je v plném proudu!

Podzimní část roku je pro nás jako herní komunitu to nejvíce nabité období. Vycházejí ty největší herní pecky, dostáváme záběry z oznámených her na příští roky, oceňují se hry za uplynulý rok a další. Všichni to známe. Před obdobím Vánoc je tady ale ještě jedna událost. Po celém světě probíhá masivní slevová akce Black Friday. A kdo by nechtěl ušetřit nějaké ty kačky na herní periferii nebo hrách do svojí knihovny? Mám tady pro vás výběr toho nejlepšího, co aktuálně nabízí PlayStation Store a taky jednu lahůdku přímo od nás!

Black Friday už i na PS Store

Začneme tedy výběrem těch nejlepších slev, které si připravilo Sony pro své fanoušky a hráče. Všichni známe pravidelné slevové akce skrze jejich digitální store. Není to nic nového a prakticky pokaždé když si obchod otevřete najdete hru na které se dá ušetřit. Teď tady máme ale klasický Black Friday výprodej a součástí něj jsou některé pecky, které fakt stojí za to.

  • Far Cry 6 (sleva 30% – 1 370Kč)
  • Back 4 Blood (sleva 30% – 1 300Kč)
  • Resident Evil: Village (sleva 57% – 800Kč)
  • Red Dead Redemption 2 (sleva 60% – 650Kč)
  • Deathloop (sleva 50% – 930Kč)
  • Demon´s Souls (sleva 38% – 1 300Kč)
  • Returnal (sleva 25% – 1 600Kč)
  • Assassin´s Creed: Valhalla (sleva 50% – 980Kč)
  • FIFA 22 (sleva 40% – 1 500Kč)
  • Mass Effect: Legendary Edition (sleva 36% – 1 200Kč)
  • Mafia: Definitive Edition (sleva 50% – 500Kč)
  • Dark Pictures Anthology: Triple bundle (sleva 33% – 1 070Kč)

Tento kratičký výběr her, které nás nejvíce zaujaly je jen výcuc z celé této právě probíhající akce. Pokud máte políčeno na nějakou hru a čekali jste na výraznější slevu, možná je čas to vyzkoušet. Stačí navštívit digitální PlayStation store skrze vaší konzoli nebo jejich PS appku.

My nejsme pozadu!

A abychom byli součástí této velké Black Friday akce, připravil si pro vás webový e-shop vlastní akci pod názvem “PURPLE FRIDAY”. V tomto slevovém šílenství si můžete pořídit například herní vybavení od společnosti Genesis. Jejich herní myšky, klávesnice, podložky, židle nebo sluchátka jsou právě ve výprodeji přímo u nás! Kdybyste ale chtěli něco krapet jiného, máme tady i speciální nabídku na produkty značky Surefire! Některé slevy vás určitě praští do nosu!

Ale tímto nekončíme. Protože máme tu čest jako jediní v české republice uvádět na trh židle světové společnosti Secretlab, připravili jsme pro vás slevovou akci i na tyto speciální edice hráčských židlí. Už máte tu svoji? Když už budete v tom nákupu, určitě neváhejte kouknout na naší poslední speciální nabídku. Dokázali jsme se domluvit s firmou Woojer a máme tak možnost uvést na český trh jejich doplňky pro VR a hudbu! A pokud si nebudete vědět rady s tím jakou židli pořídit nebo která by vám zrovna vyhovovala, neváhejte kontaktovat podporu éšopu!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button