NovinkySeriály

Líbí se vám korejská tvorba? Zkuste Hellbound

Jestli patříte k fanouškům k-dramatu, jistě vás potěší novinka Hellbound. Ta vznikla od režiséra Yeon Sang-bo na základě, a teď se držte, jeho webtoon díla! Že nevíte, co to je? Webtoon je stránka, kde najdete spoustu komiksových dílek a je populární hlavně v jižní Korei.

Zpátky k seriálu. Produkce se ujal Netflix, jelikož sklízí, co se korejské tvorby týče, velkou chválu a diváci na to slyší. Z obsazení můžete znát třeba herce Yoo Ah-in, který se ukázal v zombie snímku #Alive. Ten mimochodem taky nebyl vůbec špatný, tudíž jestli nevíte, co s večerem a libujete si v těchto ubohoučkých tvorečkách, určitě dejte filmu šanci.

All hell breaks loose

Seriál nám představí nadpřirozené stvoření, které se objeví na zemi s jediným cílem – chtějí odsoudit lidi k věčnému utrpení v pekle. Představte si, že z ničeho nic dostanete vizi toho, kdy umřete. Jakmile ta chvíle nastane, před vámi se zjeví anděl a zabije vás. Jenže co když jediná cesta po smrti vede pouze dolů? To je velmi nemilá situace.

Hellbound si můžete užít už 19. listopadu na svých obrazovkách a věřím, že se máme opět na co těšit. První season přinese šest epizod, které klasicky podle Netflix stylu vyjdou všechny najednou.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button