Novinky

MMO Novinky #4 – Problémy s přihlašováním

Týden se nám přehoupl do druhé půle a jsou tu MMO Novinky #4. Ve světě MMO je vždy o čem psát, to už tak jde ruku v ruce s tímto žánrem. I když výjimky se samozřejmě najdou. Pravidelně kontroluji web SWTOR a poslední novinka se tam udála před měsícem. Někdy ale je lepší když žádné novinky nejdou. Ne nadarmo se říká žádné zprávy dobré zprávy.

DC Universe Online

Do DC Universe Online přijde v dubnu nová epizoda s názvem Flashpoint. Superhrdinové se obracejí proti sobě a celé univerzum je vtahováno do našeho světa. Tím pádem je časová kontinuita v ohrožení, a tak musíte zasáhnout vy. Vy představujete hrdiny či zloduchy, kteří jsou ukotveni v čase, a musíte zachránit svět než zmizí. Procestujete celý svět a můžete se těšit i na několik zápletek z komiksů. Tak co hrajete za hrdinu nebo za zloducha?

World of Warcraft

Těšíte se na The Burning Crusade Classic? Podle nedávno uniklého emailu, který se objevil na Redditu, by se uzavřená beta měla rozjet už později tento měsíc. Dále se tam mluví o tom, že zaměstnanci budou mít možnost použít své původní postavy nebo si vytvořit úplně nové. Zda to bude možné i v konečné verzi je otázkou. Také nemáme jistotu jak moc se tomuto úniku dá věřit. Přece jen se je to internet a Blizzard zatím nic oficiálně neoznámil. Nicméně pokud je únik pravý, tak do půlky března mohou zaměstnanci do bety přihlašovat rodinu a přátelé, a pak je logicky na řadě veřejnost. Tak sledujte stránky WOW, aby vám to náhodou neuniklo.

Runescape

Runescape a Oldschool Runescape má v poslední době problémy s přihlašováním. Problém začal minulý týden a na řešení se stále pracuje. Během live streamu se Jagex CEO Philip Mansell svěřil, že je to vůbec poprvé, kdy nebylo možné problém vyřešit během několika hodin. Mimo jiné také přiznal, že technická chyba je čistě na jejich straně. Vývojáři říkají, že vyřešení bude trvat ještě několik dní, ale slibují, že budou hráče za ztracený čas kompenzovat. Někteří hráči, kteří se nakonec dokázali přihlásit, hlásí různé problémy. Například ztracené úrovně či progres. Problém prý vznikl kombinací několika různých faktorů, které vyústily v “dokonalou bouři” událostí, jak to vývojáři nazvali. No doufejme, že se brzy vše vyřeší a všichni budeme moci v Glienor dále v klidu navštěvovat.

Tak to byly MMO Novinky #4. Tentokrát obsahovaly všechno dobrou zprávu, konspiraci a i bohužel špatnou zprávu. Vyšel nový Weekly Recap, tak se na něj nezapomeňte mrknout.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button