FilmyNovinky

Spider-Man: No Way Home a leaky z filmu

Mysleli jste si, že tento rok bude klidný a nepřinese žádný leak, co se MCU týče? Chyba! Známá firma John Campe nezahálí a přinesl nám hned tři fotky z prosincové novinky Spider-Man: No Way Home. Pohodlně se usaďte a jestli nechcete spoilery, běžte zase pryč.

Na jednom z leaku můžeme vidět to, nad čím fanoušci již několik let spekulují. Po boku mladého Toma Hollanda se opravdu objeví Tobey Maguire a Andrew Garfield! To, jak jistě víte, jsou představitelé filmů Spider-Man a Amazing Spider-Man. Jako, pardon, ale jestli tohle nebude nejlepší crossover v historii MCU, tak už nevím.

Ovšem koho to máme tady? To je přeci Charlie Cox! Ano, Daredevil. Ten seriálový. Očividně si Peter Parker našel velmi schopného obhájce v případu obvinění z vraždy Mysteria, které přišlo na konci Far From Home.

Co víme dál? Že se objeví známé Sinister Six. Tým, který tvoří zaporáci ze světa Spider-Mana. Máme zde Green Goblina, Sandmana, Electra, Rhina, Lizarda a samozřejmě, Dr. Octopuse. Postavy by měly mít své původní obsazení, takže se nám jistě představí zpátky Willem Dafoe. Spider-Man: No Way Home přinese spoustu překvapení, nad kterými fanoušci hodně spekulovali.

Tohle je čistě fan tvorba, ovšem nyní… Kdo ví?

Co nám doopravdy film přinese se dozvíme již 16. prosince v kinech. Můžu ovšem již teď s jistotou říct, že fanoušci se v kině snad počůrají radostí ze všech známých tváří.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button