FilmyNovinky

Exkluzivní BTS záběry z chystané Marvelovky Morbius

Marvel nezahálí ani po ukončení svojí hlavní fáze, tvoří filmy o dalších hrdinech i antihrdinech. Jako další v řadě se nám v roce 2022 představí nováček ze světa Spider-Mana, kterým bude právě Morbius. Roli upíra si zde střihnul známý herec Jared Leto (Requiem for a Dream, Suicide Squad), režie se ujal Daniel Espinosa (Child 44).

Celým jménem Dr. Michael Morbius, PhD., M.D. vznikl původně jako nepřítel pro Petera Parera. Film tedy bude pod taktovkou Sony Universe. Michael je biochemik, který trpí vzácnou krevní chorobou. Tuto nemoc se pokoušel sám vyléčit, aby mohl pomoci i jiným lidem se stejným problémem. Díky nepovedené mutaci mu nyní v těle proudí upíři gen, který mu také propůjčuje schopnosti.

Jared Leto na oficiálním plakátu pro film.

Morbius se nyní musí potýkat nejen s problémem spojeným se soužitím ohledně jeho nové identitou, ale také s nepříjemnostmi, které vampýrismus přináší. Jednou z nich je hlavně touha po krvi…

Celkově je Morbius hodnocený jako 19. nejoblíbenější záporák ze světa Spider-Mana. Premiéra filmu je v Německu naplánována na 20. ledna 2022 a o den později také v USA.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button