FilmyNovinky

Buzz Rakeťák míří do kin v sólo filmu Lightyear

Hrdina slavné série Toy Story Buzz Rakeťák bude účinkovat ve vlastním filmu s názvem Lightyear. Do role odvážného kosmonauta se obuje „Kapitán Amerika“ Chris Evans. O příběhu se toho zatím mnoho neví. S jistotou lze pouze potvrdit, že se bude jednat o vesmírné sci-fi dobrodružství, kde konečně nebude Buzz figurovat jako hračka. Konečně se tak dozvíme ucelené informace o kosmonautově původu a snad díky tomu i důvod, proč byl Buzz taková cool hračka.

Pixar se již v minulosti snažil Buzzův příběh rozšířit. V úvodní scéně v Toy Story 2 se dozvídáme, že jeho úhlavním nepřítelem je nechvalně známý císař Zurg, který se chystá ovládnout celou galaxii. Ten by se měl ve filmu eventuálně také objevit, i když v ukázkách zatím nefiguroval. Snad se nakonec ve snímku dočkáme rekonstrukce slavné scény, která paroduje Star Wars.

Nejedná se přitom o první pokus o kosmonautovo zfilmování. V roce 2000 vznikl o Rakeťákovi šedesáti pěti dílný animovaný seriál Buzz Lightyear of Star Command. Na motivy Toy Story vznikla i hra na PlayStation 1 Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue, kde modrooký hrdina samozřejmě figuroval jako hlavní zachránce svých kamarádů.

Buzz Rakeťák přiletí do kin někdy během léta příštího roku. Historicky půjde o první pixarovský spin-off film.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button