FilmyHerní sérieNovinky

Sony potřebuje Spider-Mana. Bude to Miles Morales?

V roce 2018 nám studio Sony představilo vlastní film pro postavu symbionta Venoma. V těchto dnech mohou fanoušci v kinech již vidět druhý díl a studio Sony si začíná uvědomovat, že na další pokračování budou potřebovat i vlastního Spider-Mana. Sáhnou po dalším Peteru Parkerovi, nebo bude Miles Morales?

Ze starého filmu i animáku fanoušci ví, jak blízký si tento symbiont s postavou Petera Parkera je. Ve stejnojmenném filmu se náš milý Venom symbiozuje s postavou Eddieho Brocka, kterého si zde střihnul skvělý herec Tom Hardy.

Venom s druhým dílem momentálně ovládá kina

Nyní ovšem nastává ta otázka. Kdo bude nový Spider-Man? Je jasné, že Peter Parker to být nemůže. Jedinou další možnost tedy nabízí zapojení postavy Milese Moralese, který se představil v animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse a ve hře Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Samo studio MCU se již o postavě Milese zmínilo ve filmu Spider-Man: Homecoming.

Miles Morales by mohl nahradit Petera Parkera i jinde, než ve hře

Miles sice s Peterem sdílí podobné schopnosti, jeho postava je ovšem úplně jiná. MCU si již trošku připravili půdu, co se týče vydání hry a animáku s představením nové postavy. Nezbývá nám než čekat, jak se studio ohledně pokračování vyjádří.

Nicméně i pro Sony by bylo chytrým tahem vytvořit někoho nového, jelikož sami fanoušci již musí být unavení hned ze tří verzí Petera Parkera. Miles je tedy nejlepší volbou a mohl by pro obě univerza přinést čerstvý vzduch do plachet.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button