FilmyNovinky

Ghostbusters: Afterlife se vytasil s dalším trailerem

Tak teď si držte kaťata. Jestli se těšíte na novinku Ghostbusters: Afterlife, tak po zkouknutí tohoto traileru se budete doslova třást, abyste už mohli do kina. Trailer je nabitý akcí, vtipem a scénama, kde bude kroutit hlavou, ale zároveň si držet už tak dost naklepanou bránici. Premiéry se dočkáme už 19. listopadu tohoto roku. Tak pojďme na to.

Ghostbusters vyvolají velkou nostalgii

Po prvních dvou dílech se z party vědátorů a jednoho obyčejného týpka stali hrdinové první kategorie. Děti se za ně převlíkali na Halloween, vznikali figurky, parodování v jiných snímcích a spousta dalších věcí. Třetí film se pokusil o oživení této legendy, ale ženy to moc dobře nezvládly. Nebylo to vysloveně špatné, ale něco tomu chybělo. Holky nehráli špatně, ale bylo to spíš neonové peklo. To tak ale nemohlo zůstat a krotitelé si zaslouží dostát své pověsti. A proto tu máme další snímek, tenkrotát s odkazem na první filmy. A je to zatraceně dobře.

Svobodná matka se svými dětmi se přestěhuje na odlehlé místo poblíž maloměsta. Tam objeví automobil s proslulou poznávací značkou ECTO-1 a další vychytávky k chytání duchů, přízraků a podobných ťulpasů. Děděček těchto dětí byl totiž Egon Spengler. Zakládající člen a největší vědátor v partě. Zjistí také, že v okolí jejich nového domu se dějí podivné úkazy. Nevysvětlitelné otřesy půdy, zjevení bytostí a další věci. V dole poblíž domu objeví místnost, kterou kdysi v minulosti využíval okultista Ivo Shandor (ten o kterém se mluvilo v prvním díle. Prováděl neschválené operace na střeše mrakodrapu a založil klub Uctívači Gozera). Děti se tak musí spolehnout na prastaré vybavení Krotitelů duchů a vzít věci do svých rukou.

Nové obsazení nebo stará parta?

Podíváme se tedy určitým způsobem zpět do minulosti, protože problémy kolem Gozera nezmizely. V hlavních rolích se představí hvězda seriálu Stranger Things Finn Wolfhard. Těšit se můžeme i na hvězdu MCU. Představitel Ant-mana Paul Rudd si to rozdá s jedním z Gozerových posluhovačů. A vrátí se i původní parta. Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Režie se ujme zkušený týpek Jason Reitman. A možná osud tomu tak chtěl, ale Jason je synem režiséra prvních dvou filmů. Takže věřím, že fotřík by mu neodpustil, kdyby to zpackal. Máme se určitě na co těšit.

Tak Krotitelé duchů máme za sebou, nebo teda vlastně před sebou. Nebo….no to je jedno. Každopádně si určitě bookujte čas na návštěvu kina, protože to bude jízda. A jen se zeptám. Slyšeli jste o fanfilmu Krev a stříbro? Snímek ze světa zaklínače vám také nesmí ujít. Tady ho máte.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button