NovinkyPC

Warsaw právě vychází

Warsaw je taktické tahové RPG z období 2. světové války ne nepodobné Darkest Dungeonu. Ve hře se ujmete skupinky “náhodných” hrdinů (vojáků i civilistů) a pustíte se do boje s okupační německou armádou.

Čekají vás tahové souboje, ale i správa zásob munice, zbraní a surovin, včetně lidí samotných. Ve hře vás totiž čeká smrt v pravém slova smyslu, takže když jeden z hrdinů umře, musíte ho nahradit někým jiným. Žádné zázračné oživování nečekejte.

Vývojáři se zaměřili na historickou přesnost a chtěli udělat hru, která bude zábavná, ale zároveň i historicky přesná. V roce 1944 zemřeli tisíce lidí při Varšavském povstání proti okupačním jednotkám německé armády a lidé by neměli na takto důležitou událost zapomínat.

O to úctyhodnější je, že se vývojáři rozhodli jít s takovou hrou ven v době, kdy se výrazně omezuje, co se může a nemůže říkat a na co poukazovat. Pokud nechcete zapomenout i vy, neváhejte a podpořte vývojáře zakoupením hry na Steamu.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button