NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Elden Ring odloženo – Uzavřená beta pojede už za chvíli

Hra Elden Ring od společnosti FromSoftware je odložena na 25. února 2022. Tuto informace nám oznámila společnost prostřednictvím oficiálního tweetu Elden Ring. Vývojáří také oznamují, že začne uzavřené beta testování v listopadu a prosí o trpělivost a důvěru. Nezbývá tedy než počkat a důvěřovat, že hru vypilují k co nejlepším výsledkům.

Uzavřené testování Elden Ring bude už v listopadu

Fanoušci se mohou testování také zúčastnit. Uzavřený beta test proběhne od 12. listopadu do 15. listopadu. Hráči z evropy se mohou registrovat na na této adrese, aby zvýšili své šance se zapojit do testování. Hra vám umožní vyzkoušet si multiplayer pro více hráčů (PlayStation 4 hráči budou moci hrát s hráči na PlayStation 5 a Xbox Series X | S hráči s hráči Xbox One. Hráči PlayStation nebudou moci hrát s hráči Xbox)

Uzavřené testování poběží v několika dnech a v určitý čas:

  • 12:00 – 15:00 SEČ, 12. listopadu
  • 13. listopadu: 4:00 až 7:00 SEČ
  • 13. listopadu: od 20:00 do 23:00 SEČ
  • 14. listopadu: 12:00 až 15:00 SEČ
  • 15. listopadu: 4:00 až 7:00 SEČ

Společně s oznámením posunu vydání hry a uzavřeného betatestu jsme dostali i krátkou ukázku ze hry.

Ukázka toho neukazuje moc, ale rozhodně je poutavá. To musíte uznat všichni. Takže, toto máme za sebou. Testování před sebou. A víte co ještě máme před sebou? Filmy, hry a seriály z továrny na sny. DC představilo nové tituly na DC Fandome 2021.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button