HryNovinkyPC

Lies of P. Stále tu jsme

Žánr soulslike her v poslední době nabírá na popularitě. Pokořit náročnou hru, výzvu v podobě přehnaně těžkých nepřátel, to nás ke hrám láká od počátku věků. Pokud následně ještě získáte achievement, který vlastní pouze 30% hráčů, no to máte chuť pak ukázat rodičům a napsat si to do životopisu. Můj životopis také zdobí zmínka a pokoření Sekira. Jednou z dalších soulslike her je i Lies of P, o které jsme vás už kdysi informovali. Vývojáři z Round8 Studio spolu s vydavateli NEOWIZ nám svůj velice lákavý titul připomínají v novém traileru.

Rychle si shrneme příběh Lies of P. Vžijeme se totiž do role Pinocchia! Toho dřevěného chlapce z dětských pohádek. Naším hlavním úkolem bude najít mistra Geppeta a stát se živým klukem. Pinocchio však v tomto zpracování není vyloženě dřevěná loutka, ale mechanoid. Díky tomu má k dispozici širokou škálu zajímavých zbraní, které se dají i různě mezi sebou kombinovat. Zde je vidět silná inspirace Bloodborne, ostatně tato inspirace je silně cítit napříč celým trailerem, což by nemuselo být vyloženě na škodu. Další zajímavou novinkou je něco jako systém lží. Příběh a procedurální úkoly se odvíjí od toho, jak moc lžete. Vývojáři slibují, že díky tomu bude každý průchod hrou trochu jiný a samozřejmostí je i několik různých konců.

Zdroj: IGN

Co dodat? Možná jen to, že graficky hra, minimálně z traileru, vypadá úchvatně. Osobně jsem fandou podobného depresivního stylu prostředí plného zmaru, hniloby a smrti. Akce vypadá zábavně, protivníci jsou děsivý a variabilní. Potkávat budeme klasické plebstvo v podobě krmiva pro naše zbraně, ale i hezky přerostlé cosi, co nás roztrhne ve dví jednou rukou. Na hru si bohužel chvíli ještě počkáme, datum vydání je “někdy” v roce 2022.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button