HryNovinkyPC

World War 3 spouští uzavřenou betu

Válka. Válka se nikdy nemění. Co si budeme, hry z jakéhokoliv fiktivního či reálného válečného konfliktu byly, jsou a vždy budou populární. Dnes už se člověk snadno v tom množství akčních FPS her rychle ztratí. Ukázat mi nějaký screen z random válečné hry z pohledu první osoby, asi bych musel chvíli přemýšlet, ze které vlastně pochází. Prorazit na trhu s něčím novým vůbec není snadný úkol. Titul musí mít něco originálního, aby nalákal nové hráče a nestal se jen kopií toho všeho, co už jsme několikrát viděli. Prorazit se pokouší i World War 3, titul od vývojářů z The Farm 51.

Vzpomínáte správně, o tomto titulu jsme už několikrát na našem webu psali. Tentokrát nehodláme zabíhat do zbytečných detailů, jelikož ty si můžete přečíst v jednom z našich posledních článků, který je věnovaný této hře. Důležitější je ovšem oznámení, které se týká uzavřeného PC beta testu. Ten vývojáři plánují spustit 25. listopadu na platformě Steam.

Jak do bety naskočit? Na stránkách vývojářů si musíte koupit jeden za čtyř balíčků. Každý vám dá samozřejmě jiné vychytávky. Poslední balíček vám na účet nasype i pěknou částku herní měny. Pokud máte World War 3 v hledáčku a hra vás opravdu zaujala, nic vám už nebrání zakoupit si své místo v dalším světovém válečném konfliktu. Na trhu jsou však i zajímavější tituly od ověřených vydavatelů s dlouholetou zkušeností. Osobně bych doporučil ještě chvíli s investicí svých peněz počkat.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button