Google StadiaNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Ubisoft zase řádí – Na cestě je Tom Clancy´s Ghost Recon Frontline

Další hra od vývojářského studia Ubisoft. Jedná se o masivní free to play PvP střílečku, která příští týden bude testována na PC ve vybraných oblastech. Za vývojem stojí tým, který vytvořil sérii Tom Clancy´s HAWX a spolupracoval i na dalších titulech ze série. Cílem je spojit historii dvacetileté franšízy Ghost Recon a Battle Royale. Vysledkem je Tom Clancy´s Ghost Recon Frontline.

Tom Clancy´s Ghost Recon Frontline bude pěkný masakr

Ghost Recon Frontline obsahuje několik herních režimů, ale Ubisoft vyzdvihuje hlavně režim s názvem „Expedice“. V tomto režimu proti sobě bojuje více než sto hráčů v týmech po třech. Celý tým musí spolupracovat, aby prošel všemi nástrahami, které skrývá rozsáhlý open world s názvem Drakemoor. Cílem není pouze kosit nepřátele jako Rambo ve Vietnamu, ale hra nabídne mnohem víc. Například výslech sestřelených nepřátel, abyste z nich dostali, kde se skrývají ostatní.

Hráči dostanou k dispozici celou řadu taktických nástrojů. Chcete si přivolat vozidlo? Není problém. Co takhle ostřelovací věž? Jistě, proč ne. A spoustu dalších věcí, které vám v boji poskytnou výhodu. To vše je řešeno pomocí výsadků.

Ve hře na nás čekají celkem tři třídy hráčů. První má na starosti útok, hrubou sílu a Rambo styl. Pak tu je podpora. Tenhle typ hráče se bude starat, aby jste nekoupili moc kulek do vaší zadele a bude vám krýt záda pomocí mobilních opevnění. A na konec to nejlepší. Průzkumníci. Ti májí na starosti vyčmuchat nepřátele a znepříjemňovat jim hru.

V průběhu času se představí další režimy a vlastnosti hry. Testovat se začne v Evropě na PC už 14. října. Hra nemá zatím stanovené datum vydání, ale víme zcela jistě, že si ji budou moci užít hráči na dříve zmíněném PC a poté i na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X. Nesmíme také zapomenout na streamovací stanice Amazon Luna a Google Stadia. Tom Clancy´s Ghost Recon Frontline je součástí o větší úsilí bezplatných her od Ubisoftu. Mezi další tituly patří The Division Heartland a Tom Clancy´s XDefiant.

Tak co? Navnadilo vás to? Mě teda určitě. Rozhodně hru zkusím a uvidíme co se z ní vyvine. Ale ještě si na plné vydání počkáme. Zatím se můžete podívat co nového se děje ve světě MMO her.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button