NovinkyPS4PS5

PlayStation Plus: Červen – Ve jménu multiplayeru

PlayStation Plus: Červen přináší celkem tři hry, které budou pro předplatitele zcela zdarma. Tentokrát jde o hry s různým druhem multiplayerů. Hraní ve více hráčích je v posledních pár letech v kurzu, takže tu máme asynchronní kooperativu, bojovku a klasický multiplayer. Jako tomu bylo i naposled, i teď je jedna z her exkluzivně pouze pro PlayStation 5. No, a co nás teda tenhle měsíc čeká?

Multiplayer, multiplayer a multiplayer

PlayStation 5 exkluzivitou je tento měsíc špionážní, kooperativní hra Operation: Tango. Zažijte nebezpečné mise po celém světě společně se svými přáteli. Překonejte asymetrické výzvy, ve kterých má každý z účastníků jiný set dovedností. Budete muset plně spolupracovat, abyste zdolali všechny nástrahy a jediným vodítkem vám bude hlas vašeho kamaráda. Hra bude dostupná až do 5. července.

Pro vlastníky PlayStation 4 budou uvolněny celkem dvě hry zdarma. první z nich je Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Zabojujte si se svými kamarády v téhle předělávce klasické hry. Nově hra přináší i rozsáhlé online prvky jako vlastní turnaje až pro 16 hráčů a s živým publikem. Samozřejmě se vrací klasické módy jako Rank Match, Arcade či Training. Hra bude dostupná celé dva měsíce až do 2. srpna.

Poslední hrou, kterou předplatitelé tento měsíc dostanou, je opět multiplayerovka a to poměrně nová: Star Wars Squadrons. Vžijte se do role pilota Impéria, či Nové Republiky a natřete to svým kamarádům v onlinu. Nebo s nimi samozřejmě můžete spolupracovat, pokud stojíte na stejné straně. A ti z vás, kteří nejsou příznivci multiplayeru, nemusí zoufat, protože tahle hra má na rozdíl od těch dvou předchozích i singleplayer. Příběh se odehrává po konci Návratu Jediho a bude přepínat mezi oběma frakcemi. Vlastníci PlayStation VR jistě ocení možnost získat hru ve VR. Hra bude dostupná do 5. července.

Tak co říkáte na červnové kousky v PlayStation Plus? Zaujala vás některá hra? Pro ty, kteří neholdují multiplayeru, může být první letní měsíc zklamání, ale třeba se na ně dostane zase příště.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button