NovinkyPCPS5Xbox Series X

Sherlock Holmes: Chapter One s ukázkou combat stylu

Nový díl z herní série Sherlock Holmes o nejslavnějším detektivovi, kterého známé již z knižní předlohy Arthura Conana Doyla je skoro tady. Hru přináší studio Frogwares jenž má na kontě už sedm titulů z této série. Od posledního dílu uplynuly již čtyři roky a tak se mnozí nemohou dočkat tohoto nového pokračování.

Z traileru můžeme vidět, že hra nově přinese trošku složitější combat style, než dosavadní quick time eventy. Přibude zde ukazatel HP a navíc náboje s revolverem. Vypadá to, že tento díl bude oproti jiným opravdu vyšperkovaný. Grafika ovšem nebyla vůbec špatná již u hry Crimes & Punishment z roku 2014.

Opět se bude jednat o akční adventuru, kde nebudou chybět hádanky a řešení různých záhad. Hra doteď nabízela možnost složitější hádanky přeskočit, jelikož občas dokázaly mnohé hráče dost potrápit. Uvidíme, jestli nejnovější díl přinese stejné funkce. Sherlock Holmes Chapter One bude origin, ve kterém se Sherlock po smrti své matky vrátí do rodného sídla, které se nachází na ostrově Mediterranean, Cordona. Jaká záhada zde na něj čeká? To se dozvíme již brzy! Hra totiž vyjde 16. listopadu 2021 na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Později je oznámena také na PS4 a Xbox One.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button