AnimeNovinky

Sedm smrtelných hříchů si ani po konci anime neodpočine

Sedm smrtelných hříchů neboli Nanatsu no Taizai už nám skončilo. Manga už před rokem a anime během letošního pandemického roku. Byl to nádherný happy end, Král démonů byl poražen, Andělé, lidé, víly i obři se dočkali svého vytouženého míru. Diane a Harlequin se brzy dočkají své svatby. Banovi zůstala naživu jeho milovaná Elaine a hlavně, Meliodas se konečně může věnovat své Elizabeth.

Nyní ale přichází ještě jedno nebezpečí, které se objevilo z ničeho nic. Je navíc tak vážné, že se Meliodas bude muset spojit se svým bratrem Zeldrisem a opět se všemi smrtelnými hříchy, aby nového nepřítele porazili. V čele nových nepřátel je kdysi dávno ztracený druhý vílí král Dahlia a jeden z velkých obřích mistrů Dubs. Kde ale tito dva byli a co se jim stalo? A hlavně: proč nyní chtějí zničit svět?

Hrozba je natolik obrovská, že se musí opět všichni spojit, aby jí mohli čelit. Ale co by mohlo být horšího, než Král démonů? Navazující film se na Netflixu objeví už 1. října!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button