MMO NovinkyNovinkyPCPS4PS5Xbox Series X

MMO Novinky #15 – Něco nového, něco starého a něco přízračného

V MMO Novinky #15 máme tentokrát takový mišmaš. V Runescape na nás čeká další část Elder God Wars ságy a můžeme se těšit na dárek. Do Guild Wars 2 se vrací druhá sezóna Living World. Elder Scrolls Online bohužel posouvá launch. A do Torchlight 3 přichází nová třída. Tak se na to podíváme podrobněji.

Runescape

V Runescape budeme mít nyní příležitost pokračovat v sáze Elder God Wars. Po Azzanadra’s Quest, který byl úvodem, přichází Battle of the Monolith. Následující 4 týdny se budou konat různé eventy točící se kolem Monolithu v archeologické gildě. Vývojáři slibují největší event v historii Glienoru. Kromě nového eventu se tento týden dočkáme dárku pod názvem Guardian’s Gift. Jedná se o dohru Login Lockoutu a pro jeho získání musíte splňovat několik podmínek, jako že vaše konto nebylo vytvořeno 5.4. a nejste v tutoriálu a pár dalších. Přesný výčet podmínek společně s seznamem výhod naleznete na oficiálních stránkách.

Guild Wars 2

Třetí expanze Guild Wars 2 End of Dragons se pomalu blíží, a tak nám Arenanet dává možnost si osvěžit některé zážitky z minulosti. Do 31.5. máme možnost si zahrát první epizody z druhé sézony Living World. Konkrétně se jedná o epizody Gates of Maguuma a Entanglement. Jedná se vlastně o začátek konce celého dračího cyklu a je tak vhodným úvodem pro nadcházející expanzi. Během celého eventu můžete získat nové achiementy a na ně navázané odměny. Podrobnější informace o tom, co vše můžete získat najdete na oficiálních stránkách.

Elder Scrolls Online

Červen je poměrně velký měsíc pro Elder Scrolls Online. Prvního vychází nová expanze Blackwood na PC a o týden později na konzole. Společně s konzolovým launchem měla být vydána i verze Console Enhanced pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Tuto verzi ale nyní odkládají na 15. června. Důvodem je obava z toho, že by mohli něco zanedbat, pokud by obojí vydali najednou. Chtějí mít dostatek prostoru, aby se mohli plně věnovat obou releasům. tato verze má zaručit, aby hra běhala na nových konzolích přirozeně a s vyšší kvalitou. No pokud jim to pomůže lépe reagovat na případné problémy, já si klidně počkám. Console Enhaced verze bude poskytnuta zdarma pro stávající hráče jako upgrade a noví získají hru už rovnou v této verzi.

Torchlight 3

Torchlight 3 konečně dostane první summoner class, která bude plně summoner. Jmenuje se Cursed Captain. Název nám jeho background lehce napovídá, ale řekněme si to tu naplno. Jedná se pirátského ducha uvězněného mezi život a smrtí. Jeho schopností je vyvolat posádku podobně postižených bukanýru. Navíc dostane i svou speciální zbraň a to kanón, jak příhodné. Kromě nové třídy přináší nový jarní update i další novinky. Předně je to okolo 40 mazlíčků společně s novým UI a reset instancí. Update je nyní již dostupný na PS4.

Tak to byly MMO Novinky #15, přinesly nám něco nového, něco starého a něco přízračného. Tak zase za týden s dalšími novinkami ze světa MMO.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button