AnimeNovinky

Dávám One Piece čtyři roky. Maximálně pět

Tak je to konečně tady, v Japonsku vyšel stý svazek legendární mangy One Piece. Redaktor Weekly Shonen Jump Júdži Iwasaki se v jednom z rozhovorů rozpovídal o tom, co si vlastně myslí, že se s budoucností této mangy stane. Iwasaki je již jedenáctým redaktorem One Piecu. V onom rozhovoru řekl, že cítí, že takto rychle manga ještě nepostupovala. 

Zároveň k tomu dodal, že sám tvůrce mangy Eiičiró Oda už mu dříve řekl, že veškeré jeho dílo skončí během příštích čtyř až pěti let. Jelikož příběh tak uhání, možná to nakonec budou spíš ty čtyři. Zároveň také prozradil, že Wano Country Arc se momentálně nyní blíží k vyvrcholení a brzy se dočkáme jeho konce.

Wano Country Arc by měl být údajně tím největším ve světě One Piece. Luffy v něm bojuje proti dvěma ze čtyř legendárních Yonko, konkrétně Kaidovi a Big Mom. Pokud se mu podaří je porazit, společně s dalšími hvězdami nejhorší generace, bude zbývat už jenom pár nepřátel. Konkrétně Černovous a Světová vláda, u Shankse se tak nějak stále počítá s tím, že je to Luffyho mentor a vzor, nikoliv nepřítel. 

Skončí poslední velikán?

Navíc je tu ještě jeden indikátor toho, že se vše blíží ke konci. Japonská vydání v sobě měla ještě obrázek s textem: „Příběh v závěrečné fázi.” Na obrázku je viděn Oda, jak kreslí nažhaveného Luffyho, který se chystá do boje. Vypadá to, že Luffy se tak chystá vrátit Kaidovi svoji druhou prohru. Jak se říká, do třetice všeho dobrého. Navíc je to stále šónen, takže Luffyho vůle nikdy se nevzdat snad konečně přinese vytoužené ovoce.  

Tak si pusťte oficiální písničku ke stému svazku a zavzpomínejte na šílenou plavbu Monkey D. Luffyho, Zora, Sanjiho, Nami, Robin, Usoppa, Choppera, Frankyho, Brooka, Jinbeho, Carrot a všech těch, kteří je v jejich dobrodružství provázeli. Protože až skončí One Piece, tak už s námi všechny oldschoolové šóneny (a taky pověstná Velká trojka) skutečně na dobro rozloučí.  

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button