Novinky

Zdá se, že by na PlayStation Showcase mohl být oznámen nový titul inFamous

Společnost Sucker Punch je skvělým vývojářem her. Může se pyšnit bomba tituly jako třeba Ghost of Tsushima nebo právě sérií o „superhrdinech“, inFamous. Hra Ghost of Tsushima znamenala velký obchodní úspěch a získala velice kladné hodnocení i od kritiků, a tak by si člověk myslel, že společnost bude pracovat na dalším dílu. Ale možná na tajňačku pracují právě na pokračování série inFamous.

To by byla poměrně pecka, protože poslední díl jsme tu měli naposled v roce 2014. To už je nějaký ten pátek. A jelikož starší tituly ze série (ještě) neměly tu čest podívat se na poslední generaci PlayStationu, bylo by fajn, mít tu zbrusu novou akčňárnu ze soudobé Ameriky, ve které karma ovlivňuje vaše schopnosti.

Dočkáme se zpráv o pokračování inFamous už 9. září?

Na 9. září společnost Sony ohlásila 40minutovou konferenci PlayStation Showcase. Tam bychom se měli dozvědět dost nových a zajímavých informací. A jednou z nich by mohla být právě informace o pokračování této série. Spoluzakladatel Xbox Era Nick Baker, který v minulosti už nejednou vypustil do světa info, které se nakonec ukázalo jako pravdivé, postnul tuto informaci na svůj Twitter. Sám Nick Baker ale prosí o to, aby tato informace byla brána s rezervou, protože ji nemůže potvrdit na beton.

Nick také předpověděl, že na akci bude odhaleno více informací o chystaném novém dílu God of War. Tak držme palce a snad se ve čtvrtek dočkáme. Já snad kvůli tomu zdrhnu i dřív z práce.

A pokud máte rádi hororové hry, tak pro vás mám i jeden tip. Už jste slyšeli o titulu A Way To Be Dead?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button