NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Britové rádi střílejí vetřelce. Aliens: Fireteam Elite dominuje prodeji

Konzervativci z britského ostrova zase jednou ukazují, co je nejvíc bere. Společnost GfK z Velké Británie odhalila tabulku týdenního prodeje videoher ve Spojeném království. Vítěz je dost překvapivý a ještě překvapivější je, s jakým náskokem se na vrchol dostal. Vítězem týdenního prodeje se stala hra Alien: Fireteam Elite, která totálně převálcovala ostatní tituly. Největší propad zaznamenal Director’s Cut Ghost of Tsushima.

Aliens: Fireteam Elite rozhodně stojí za naši pozornost

To, že tenhle šmejd z vesmíru si vydobyl své místo ve světě filmu, je bez debaty. Ale i ve světě videoher něco znamená. Na první místo se nový titul dostal dokonce s dvojnásobným počtem prodejů oproti druhému místu – Mario Kart 8: Deluxe. Většina prodejů Vetřelců byla na konzole PlayStation 5 (42 %) následovaná Xboxem Series X/S a PlayStationem 4.

Bohužel, očekávaný hit Ghost of Tsushima Director’s Cut se propadl na deváté místo a Ratchet and Clank: Rift Apart dokonce už v první desítce ani není.

Žebříček nejprodávanějších her na ostrovech podle GfK:

  1. Aliens: Fireteam Elite
  2. Mario Kart 8: Deluxe
  3. Minecraft
  4. Grand Theft Auto 5
  5. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  6. FIFA 21
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Marvel’s Avengers
  9. Ghost of Tsushima Director’s Cut
  10. Last of Us, část 2

Toto je první desítka největších prodejů za minulý týden. Za mě dost velké překvapení. Pokud vás zajímá, které tituly si polepšily, nebo naopak propadly oproti minulému průzkumu, můžete se mrknout přímo sem.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button