FilmyNovinky

Matrix 4 má oficiální název a známe i popis traileru

A je to tu. Na CinemaConu byl ohlášen i nový titul ze série Matrix. Dlouho očekávaný a tolik diskutovaný díl má konečně svůj název The Matrix Resurrections. Během prezentace byl také odhalen prvotní teaser, který ale zatím nebyl puštěn online a znají jej pouze návštěvníci. I tak se ale na veřejnost dostal jeho popis a tak ho zatím budete mít zprostředkovaně. Já osobně očekávám velkolepý comeback série, protože popsané „ukázky“ jsou fantastické.

Nové tváře v Matrix Resurrections

Teaser nám ihned ukazuje novou tvář, která se k příběhu připojí. A není jí nikdo jiný než Neil Patrick Harris. Spolu s ním je i Keanu Reevesem, který si zopakuje roli Nea. Neil hraje terapeuta rozebírajícího sny, které Nea pronásledují. Ve skutečnosti se jedná o vzpomínky na události z původní série. Něco je ovšem jinak, protože Neo je zmatený jako vítr v bedně a nepamatuje si vůbec nic. Teaser dále pokračuje v několika akčních scénách a ukazuje nám, že se do role Trinity vrací Carrie-Ann Moss jako Trinity. A závěr teaseru odhaluje dalšího nováčka s dost krkolomným jménem. Yahya Abdul-Mateen II vypadá, že by mohl zastat roli Morphea. V teaseru také vidíme Nea, jak se v zrcadle dívá na své mladší já a několik záběrů, které jako by přesně kopírovaly pár scén z předchozí trilogie.

Natáčení skončilo v listopadu minulého roku a zápletka filmu je pořád zahalena tajemstvím. Režie se opět ujala jedna ze sester Wachowskich. V dalších rolích uvidíme známé tváře jako Jada Pinkett Smith v roli Niobe, Lambert Wilson se opět zhostí role Merovingiana a Daniel Bernhardt se vrátí jako agent Johnson. Kromě již zmíněného nováčka Neila Patricka Harrise uvidíme i Christinu Ricci, Jessicu Henwick a Priyanku Chopra Jonas. Její postava je prý něco velmi neočekávaného.

Premiéru filmu očekáváme 22. prosince tohoto roku. Pokud nám do toho zase nevleze nějakej ten neřád.

O několik dní dřív by do kin měla zavítat další očekávaná lahůdka. A tou je pokračování série o pavoučkovi. Spider-Man: No Way Home odhaluje na první teaser docela dost ze svého obsahu.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button