NintendoNovinkyPartner newsPS4

HYPE uvádí American Fugitive!

American Fugitive je akční hrou ze starých časů, jež vznikla jako pocta filmovým klasikám. Hra přináší sandboxovou akci v moderním zpracování a nabízí originální zážitek pro jednoho hráče odehrávající se v trojrozměrném otevřeném světě viděném shora. Vítejte v Redrock County osmdesátých let minulého století, v ospalém americkém zapadákově kdesi na jihu Spojených států potýkajícím se s rostoucí zločinností. Jste Will Riley. Rozhodně ne andílek – ale taky žádný zabiják. Přesto vás nakonec zavřeli za chladnokrevnou vraždu vašeho otce. Plni zármutku a spalující touhy po pomstě teď utíkáte z vězení, odhodlaní nalézt skutečného pachatele. Jakmile se dostanete ven, budete muset splynout s místními obyvateli, abyste unikli opětovnému zatčení. Navažte spojení se zdejším zločineckým podsvětím a zůstávejte krok před stahující se policejní sítí. Pamatujte, že závodíte s časem a že spravedlnost nehraje vždycky fér.

Co nám muž na útěku může nabídnout?

  • Moderní zpracování klasické sandboxové akce: Objevte potěšení z krveprolití viděného shora v nádherné trojrozměrné grafice. To vše v plně zničitelném prostředí, s napínavým příběhem a nespoutaným chaosem vyvolaným divokými honičkami ve vozidlech.
  • Vyzrálá hra vystavěná na původním příběhu: Rozpleťte spiknutí snažící se zakrýt tajemství, podvod a korupci. Příběh je plný zvratů, nečekaných událostí a postav, které zákon porušují, i těch, které dohlížejí na jeho dodržování.
  • Obrovský otevřený svět: Zkoumejte po svých, nebo za volantem rozmanité prostředí Redrock County – nádherného, životem pulzujícího kousku amerického venkova osmdesátých let.
  • Vyvolte si život psance: Vybírejte domy, kraďte auta, po zuby se ozbrojte. Hlavně se nenechte chytit!
  • Sešlápněte plyn až na podlahu: Vyberte si kterékoliv z mnoha dostupných vozidel a otestujte svoje dovednosti v závodních časovkách a na kaskadérských skocích roztroušených po celém herním světě.
  • Záplava činností: Ať už budete dělat špinavou práci pro podsvětí, pátrat po ukrytých skrýších, vybírat domy, přepadávat obchody nebo šmelit s kradeným uměním, mějte se na pozoru. Nepoctiví policajti se nezastaví před ničím, aby vás dostali zpátky za mříže!

Fyzická edice American Fugitive obsahuje bezplatnou aktualizaci State of Emergency, která přináší:

  • Nové ničivé zbraně, které ještě zvětšují chaos v herním světě: bazuku a rotační kulomet!
  • Nezastavitelná vojenská vozidla: armádní tank a džíp s pohonem všech čtyř kol!
  • Zbrusu novou úroveň nebezpečnosti (šestou hvězdu), deset nových výzev, tři nové trofeje (na PlayStation 4), novou postavu „serži“ a tři nové skladby do soundtracku!

Izometrická akční hra American Fugitive vychází krabicově pro herní konzole PlayStation 4 a Nintendo Switch 27. srpna 2021.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button