NovinkySeriály

První ukázka seriálu z Tolkienova fantasy světa vypadá úchvatně, datum vydání už méně

Amazon, to nejsou jen lety do vesmíru a nákupy věcí, které nepotřebujeme. Neopomenutelnou součástí společnosti nejbohatšího muže planety je také filmová (seriálová) tvorba. Někteří z vás možná ještě nevědí, jiní už zapomněli, že Amazon Prime pracuje na seriálu Pán prstenů, jehož oficiální ohlášení proběhlo někdy v roce 2017. O pár let a jednu pandemii později se dozvídáme oficiální datum vydání.

Zatím není potřeba jásat. I za předpokladu, že harmonogram Amazonu vyjde, čeká první díl série dále než rok před námi. Bavíme se totiž o 2. září 2022. Naštěstí je to pátek, takže si na něj ochotně počkáme i dlouho do noci. Datum vydání není jediná informace, kterou oficiální twitterový účet zveřejnil. Těsně pod ní se objevil screenshot. A pěknej!

Screenshot napovídá, kam se poděl budget 450 milionů dolarů. Za první sérii.

Ti nejzapálenější z něj poznali region Valinor, při čemž město v pozadí bude nejspíše Valmar – domov elfů v době, ve které se seriál odehrává, tedy tisíce let před událostmi filmů Petera Jacksona (mimochodem, Společenstvo prstenu je už dvacet let starý film, stejně jako třeba první Shrek :-)). Ukázalo se, že někteří fanoušci mají na Tolkienových knihách ustláno, a tak dokáží pojmenovat i dva listnáče v dálce, jejichž kořeny sahají hodně hluboko do loru Pána prstenů: Dva stromy Valinoru se jmenují Laurelin a Telperion.

Pokud jste dočetli až sem a třeba nejste zrovna fanoušky skřetů, hobitů a podobné havěti, zkuste si spravit chuť účastí v naší soutěžní kampani #health&fair.

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button