NovinkyPCPS5Xbox Series X

Bitva o Berlín v Enlisted je tady | Novinka

Enlisted už je pár týdnů v otevřené betě. To znamená, že se na server dostane zdarma úplně každý, kdo si chce užít trochu té druhoválečné akce. Do teď jste ale mohli válčit jen o Normandii a Moskvu. Do hry byla nyní ale přidána Bitva o Berlín. Ano, právě v Berlíně se odehrával druhý alphatestovací event, asi rok zpátky. Od té doby jsme o této kampani neslyšeli. Až teď tedy můžeme opět nasednout do Panterů nebo do T-34 a rozdat si to o Reichstag.

Má to ale jeden háček. Bitva o Berlín se totiž do hry dostala v uzavřené betě, takže stejně jako předtím si budete muset koupit prémiové squady, které vás vyjdou na 50 euro. Je to bohužel něco, co se dalo od společnosti Gaijin čekat, jelikož už na začátku open bety byly do hry zavedeny mikrotransakce a některé z nich dělají hru lehce pay-to-win. Hráčům uzavřené bety se pak po jejím skončení nezruší progres, jako tomu bylo předtím. Ti tak nebudou muset grindit dvakrát ty samé zbraně a družstva, na druhou stranu budou mít po dobu několika týdnů obří výhodu až se bitva o Berlín dostane do otevřené bety.

Samotná closed beta má být pak rozdělena do dvou fází. V první fázi bude vypnutý progression systém a dostanete několik vybavených družstev, testovat se tu mají hlavně samotné bitvy a mapy. V druhé fázi pak začnete na levelu 1 a postupně si budete odemykat nová družstva a vozidla. Ty pak po skončení uzavřené bety zůstanou ve vašem vlastnictví.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button