Google StadiaMAGlajzNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

MAGlajz – týden #28 | Gamesmag

Další týden za námi. Bohužel, tento týden máme trošičku zpoždění. I my jsme jenom lidi, ale nezapomínáme na vás. Tento MAGlajz nebude dlouhý, ale ani krátký. Bude tak akorát. Tak snad vás bude bavit. Opět vás čeká mix všeho možného z minulého týdne, co se nedostalo mezi hlavní články dne. Tak vám přeji příjemnou zábavu a krásně počteníčko.

FIFA 22 – trailer nadchne všechny fotbalové fandy

V první řadě vám představíme oficiální trailer nového dílu ze sportovní fotbalové série FIFA. O tomto dílu jsme už něco málo psali v článku, který se zaměřoval na novou technologii ve hře s názvem HyperMotion Technology. Tváří FIFA 22 není nikdo jiný než Kylian Mbappé, který asi zažívá momentálně trochu krušnější chvilky po evropském šampionátu, kdy nedal rozhodující penaltu a Francie se tak musela se šampionátem rozloučit. Tak mu snad toto zvedne náladu. FIFA 22 vyjde 1. října 2021 a zahrát si ji můžeme na PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch (Legacy verze), Google Stadia.

The Falconeer dostane nové DLC s názvem Edge of the World

Skvělá letecká bojová hra The Falconeer byla rozhodně velkým překvapením minulého roku. Hra od jediného vývojáře Tomase Sala byla dokonce nominována na BAFTA v kategorii nejlepší debutová hra. To už samo o sobě svědčí o jistých kvalitách hry. Sama hra u kritiků sklidila smíšené ohodnocení. Dobře dopadlo hlavně prostředí a grafika hry. Hra se postupně rozrůstá a své fanoušky si rozhodně našla. Svědčí o tom následující trailer, který láká na DLC a musím uznat, že vypadá pěkně. Podívejte se sami.

Weird West kombinuje několik žánrů

Jednou z novinek letošního roku je i připravovaná hra s názvem Weird West. Prostředí divokého západu slibuje hodně divoké přestřelky, těžbu zlata, ale připravte se i na pořádnou dávku okultismu šmrncnutého fantasy prvky. Jen tak si uděláte procházku prérií a do zadku vás chce kousnout vlkodlak. No, komu by se to nelíbilo. Hra skrývá unikátní příběhy sestavené na míru dle vašich rozhodnutí ve hře. Takže jedno dohrání rozhodně nestačí. Vytvořte si vlastní legendu divokého západu buď sólo, nebo jako skupinka. Tak jak to bude?

Ashes of Creation Alpha One je už nyní v testování

Populární MMORPG s názvem Ashes of Creation se dočkalo dalšího milníku. A tím je podtitul Alpha One. Hra poběží v testovací verzi od 14. července do 13. srpna a pomoci s vyladěním této hry můžete i vy. Pro vývojáře jsou důležité hlavně zpětné vazby od hráčů v oblasti rychlosti stahování, instalace, výkonu klienta a výkonu serveru. Takže pokud vás toto testování zajímá, tak směle do toho. S testováním výkonu dostanete možnost také otestovat nové rasy charakterů, bojové systémy, ale i hráčskou ekonomiku. Nenechte se hlavně natáhnout při obchodování. A je toho mnohem víc.

Do Rogue Company přichází vražedkyně Switchblade

Multiplayerová střílečka Rogue Company přivítá do svých řad dalšího nájemného vraha. Nyní jím bude vražedkyně jménem Switchblade. Ta se už v samotném cinematicu představuje jako neuvěřitelný bláznivý zabiják se sebevražednými sklony a minimálním pudem sebezáchovy. Switchblade je už ve hře, tak můžete rovnou ozkoušet, jestli vám sedí.

Tak to by pro tento týden bylo vše. Ale nevěšte hlavu. Kromě MAGlajzu pro vás máme i spoustu jiných skvělých článků. Denně vás budeme informovat o tom nejzajímavějším, aby byl každý čtenář v obraze a našel si přesně to, co ho zajímá. A jestli nenajdete něco z vaší krevní skupiny, tak rozhodně napište, co byste rádi věděli, a my vám vyjdeme vstříc. Tak zase za týden u MAGlajzu, ahój.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button