NovinkyPC

Blizzard za nepovedený Warcraft 3 Reforged spustil automatické vrácení peněz

Mnoho lidí se jistě těšilo na dlouho očekávaný Warcraft 3 Reforged. Bohužel však Blizzard nebyl schopen doručit to, co sliboval, a tak chtělo mnoho hráčů hru vrátit. To však zkomplikoval systém Battle.net, který nepodporoval automatický refund (vrácení peněz) a většinu stížností pak ručně odmítal, zejména z důvodu mnoha času již stráveného ve hře. To naštěstí Blizzard změnil a je nyní možné hru skoro instantně vrátit.

Výše můžete vidět snímek z Metacriticu, který zachycuje nespokojenost hráčů s tímto titulem. Warcraft 3 Reforged totiž dokázal získat za týden od vydání šokujících 0.5 bodů z maximálně možných 10.

A co je vlastně na tomto remaku tak špatného? Lidé si primárně stěžují na rozdíly mezi slibovanými novinkami oznámenými již na Blizzconu 2018 a vydanou hrou. Konkrétně tedy byla slíbena kompletní přestavba kampaně, aby korespondovala s nejaktuálnějším Warcraft lorem. Jedinou změnou zde však byly modely, zbytek zůstal stejný. Dále bylo řečeno, že se zlepší cutscény – měly přibýt 4 hodiny, více příběhu; opak však zůstal ve finálním produktu. Jsou naprosto totožné s původní verzí Warcraft 3.

Věc, která však pravé hardcore hráče Warcraftu 3 naštvala nejvíce, je nemožnost se vrátit na původní verzi. Blizzard totiž nepodporuje volbu, kterou hru vlastně chcete hrát. A to i když jste si zakoupili originální verzi, ta se totiž automaticky přepne na Reforged. Níže se můžete podívat na příklad porovnání toho, co bylo slíbeno oproti tomu, co se dostalo do vydané verze.

Skupina fanoušků se dokonce rozhodla udělat stránku warcraft3refunded.com, kde vypisují některé ze stížností a problémů s hrou mírně sarkastickým způsobem. Určitě stojí za navštívení, jestliže se chcete pobavit.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button