NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

E3 2021 | Den Čtvrtý | Warner Bros. Games se opírá jen o Back 4 Blood

Back 4 Blood už podle vydaných ukázek a přednášek vypadá jako věrná a zmodernizovaná verze střílečky Left 4 Dead. V představeném PvP módu můžeme alespoň vidět neuvěřitelný grafický pokrok, kterého se studiu podařilo dosáhnout. Ohromné armády zombie vypadají tak naprosto perfektně, hýří detaily a budí respekt v každé vteřině.

Back 4 Blood nabídne až devět druhů nemrtvých

Navíc byly představeny i všechny hratelné zombie charaktery, k dispozici budeme mít Reekera, Retche, Explodera, Stingera, Hockera, Stalkera, Tallboye, Crushera nebo Bruisera. Mě osobně z z ukázek nejvíc zaujal Tallboy. Dlouhá ruka ve tvaru obrovské palice vypadá naprosto parádně a navíc i vcelku jednoduše na ovládání, což nováčkům může dát velice jednoduchý herní základ.

Upgrade systém na obě strany

Hra slibuje také velice zajímavý zombie upgrade systém. V tom budete moci geneticky upravovat svého nemrtvého a přidávat mu lepší schopnosti. To samé samozřejmě platí i pro druhou stranu, „lidské“ charaktery budou mít ale k dispozici hlavně obrovský arzenál zbraní. Dočkáme se tak například charakterů jako Walker, Holly nebo Mom, každý z nich má své výhody i nevýhody – Holly má například více životů.

Zatím to jednoduše vypadá na důstojného následovníka Left 4 Dead. Samozřejmě, že hra slibuje nějaké novinky či vylepšení, nicméně podle ukázek z E3 můžeme předem usoudit, že jich zase tak moc nebude. Ale samozřejmě proč měnit něco, co dokonale funguje? Vývojáři se očividně chtějí opřít především o kvalitní PvP mód, takže doufejme, že to bude stačit.

Pokud si budete chtít zahrát pre-betu Back 4 Blood a pokud si ji zakoupíte předem, bude pro vás hra dostupná už 5. srpna 2021, takže pokud vás tato hra láká, rozhodně s předplatným neváhejte. Hra bude poté vypuštěna pro všechny 12. října 2021 na PC, Xbox One, Xbox X/S, PlayStation 4 a PlayStation 5. A pokud se bojíte, že vám něco uteklo z prezentací předchozího dne, doporučuji se podívat sem nebo sem.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button