NovinkyPCPS4TurnajeXbox One

OVACHAMP | Turnaj WARZONE: Race kill 1v1

Teprve včera proběhl úplně první turnaj OVACHAMPU v novince Call of Duty: Warzone a už tu máme další! Dnes se bude hrát o 4 náhodně vybrané steam klíče a zúčastnit se může úplně každý, kdo se registruje zde.

Registrovat do turnaje se můžete pomocí formuláře, který najdete pod tlačítkem “Registrace” na stránce OVACHAMPU. Pokud se však chcete přihlásit do turnaje, musíte se prvně zaregistrovat i na stránkách OVACHAMPU. Při registraci do do tohoto turnaje prosím uveďte do kolonky “Telefon” své Warzone ID (např. Miniguner #2924), děkujeme. Pokud jste tak neučinili, stačí pak napsat adminům na Discordu. Turnaje se mohou účastnit hráči na všech platformách = PcXboxPs

SYSTÉM TURNAJE

Tento první turnaj v módu Battle Royale se bude hrát systémem Single Elimination, to znamená, že se hraje jednoduchý pavouk, kde vítěz postupuje dále a poražený bohužel vypadává.

Pavouka najdete v záložce “Harmonogram

ZADÁVÁNÍ VÝSLEDKŮ, KOMUNIKACE S HRÁČI A ADMINEM

Všichni hráči, kteří se účastní turnaje musí být po celou dobu na DISCROD serveru OSTRAVA CHAMPIONSHIP, kam budou postovat výsledky ze zápasu a zároveň se domlouvat na zápase se svým soupeřem.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button