NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Zvířata a kabriolety ve Forza Horizon 5

Vývojářské studio Playground Games odhalilo další detaily z chystané závodní hry Forza Horizon 5. A nutno podotknout, že bylo velice štědré, co se týká odhalování podrobností. Všechny detaily byl odhaleny prostřednictví webové stránky, kde najdete i odpovědi na několik častých dotazů. Určitě zde naleznete i odpovědi na své otázky, které vás zajímají.

Forza Horizon nabídne nejen Drag race, ale i ovládání kabrioletů

Jak jsem již prozradil v podnadpisu, ve hře se dočkáme nejen skvělých Drag Races, ale také si budete moci ovládal kabriolet. Střechu si můžete ručně složit pomocí levé analogové páčky. Docela super v písečné bouři. Třeba to auto pak budete muset i protáhnout čistírnou.

Ale další zajímavostí je, že na trati budeme potkávat i zvířata. Osly, plameňáky, kozy a mnoho dalších. Takže když nevyhrajete závod, tak bude aspoň něco na gril, ne? Závody budou probíhat v Mexiku a těšit se na ně můžeme už tento rok 9. listopadu na Xbox One, Xbox Series X/S a PC.

O Forze Horizon 5 už víte. Ale víte také novinky z připravované hry The Lord of the Rings: Gollum?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button