NovinkyPS4PS5

Ghost of Tsushima se dočká vlastní režisérské verze!

Mezi jedno z největších překvapení roku 2020 určitě patřila exkluzivita ze studia SonyGhost of Tsushima. Tenhle asasín z japonského prostředí nám předvedl výborně napsaný příběh, dobře známé herní mechaniky a především velice nádherně zpracovaný vizuál. Není divu, že hráči byli z japonského asasína tak nadšení. Sucker Punch studio se proto rozhodlo podporovat jejich poslední vydaný titul mnohem více než původně plánovali. Tahle celá snaha nakonec vyústí ve vydání Director´s Cutu Ghost of Tsushima. A vydání je za rohem.

Stejná hra, nová cenovka, nový obsah?

A proč by to vlastně vydávali? Jeden pohled je, že chtějí znovu vydat kompletní hru za plnou cenovku a dostat tak hru i na konzole PlayStation 5. Ten druhý je, že pokud si hru koupíte v této Director´s Cut verzi, obdržíte základní hru, všechny vydané rozšíření a DLC (včetně oblíbeného módu Legends). Dále v této edici bude komentář režiséra k vývoji hry a kosmetické předměty do hry.

Nová generace konzolí ještě rozšíří zážitek z Ghost of Tsushima!

Z nového obsahu je jasně vidět, jak vydání tohoto režisérského cutu cílí na hráče PlayStationu 5. Nové konzole totiž nabídnou dynamické rozlišení 4K při 60 FPS, haptickou odezvu ovladače DualSense, využití adaptivní triggerů, japonský lip sync v případě, že si hru užíváte v původním dabingu a další. Není to jen tak nějaký re-release již vydané hry. Je to komplexní balíček jedné z nejlepších exkluzivit z dílny studií Sony, které jsme za poslední roky dostali. Jestliže jste si ještě Ghost of Tsushima nestihli zahrát a máte doma PlayStation 5, můžu vám tuto edici směle doporučit. Director´s Cut vyjde už 20.srpna pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button