MobileNovinky

NieR Reincarnation dostalo datum vydání a nový trailer

Square Enix s Applibotem zveřejnili celosvětové datum vydání pro mobilní hru NieR Reincarnation. V Japonsku hra vyšla 18. února a minulý měsíc se otevřely předběžné registrace pro zbytek světa. Ty jsou stále otevřené – na Androidu i na iOS. Dosud si ji předregistrovalo 400 tisíc hráčů. Hra na českém trhu vyjde 28. července 2021.

Za dosažení 300 tisíc předběžných registrací (cíl z května) dostanou všichni hráči bonus v podobě 3000 gemů. Tento cíl se splnil velmi snadno, a tak Square Enix přidalo další 3 úrovně bonusů. Za 600 tisíc předregistrací se bude bonus rovnat gemům ve výši dostatečné pro 15 summonnů zdarma. Zároveň všichni hráči dostanou materiály potřebné k vylepšení postav.

V samotném NieR Reincarnation si budete moct zahrát za 7 různých postav. Ač bude zdarma, tak velmi pravděpodobně bude hustě propletené mikrotransakcemi, jak je dnes nejen u mobilních her běžné. Z nového traileru ale opět vypadá nádherně, takže určitě bude stát alespoň za zkoušku. Hru vyráběli lidé jako Yoko Taro anebo Keiichi Okabe, kteří stáli i za předchozími NieRy a původní sérií Drakengard. Podle japonských recenzí hra těží primárně z dobré grafiky a příběhu, ale dolů ji tahá nutnost zdlouhavého levelování. Dále je kritizována přílišná lineárnost hry a malá svoboda volby.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button