NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Nový patch přenáší svět Resident Evil do Division. | Novinka

Tak a máme to tady. Už od oznámení během Resident Evil prezentace byli všichni natěšeni. Nový patch nám konečně přenáší svět Resident Evil do Division. Ode dneška jsou ve hře k dispozici outfity postav z Residentu. Tuna nových questů nebo trofejí. Mimo tohle, Division dostal support pro next-gen!

Patch notes jako blázen

A bacha, nejedná se jen o vizuální změny. Operace z vaší hlavní base byly nahrazeny do stylu S.T.A.R.S. To tedy znamená, že budete plnit questy v podobě Residenta. S tím souvisí i 7 trofejí, které můžete během hraní grindovat. Pokud patříte mezi hráče, kteří už paří Division na nových konzolích, od dnešního dne tyhle konzole získaly support v podobě 4K/ 60 FPS.

Celý tento patch přináší i četnou dávku opravených bugů. Pokud byste si chtěli přečíst kompletní patch notes, můžete na fóru od UBI. Zároveň můžete mrknout i na náš předchozí článek, ve kterém jsme shrnovali co toto collabo přinese. Chystáte se zpátky do D.C. případně New Yorku? Navnadila vás Resident Evil spolupráce?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button