MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #21 – Pomstychtiví bozi a tropická džungle

I tento týden vám přináším MMO Novinky #21 a tentokrát se se dějí vážné věci, téměř. Guild Wars 2 nám, jako každý týden v poslední době, přinese novou (starou) epizodu ze třetí sezóny Living World. Do Runescape přichází, a tentokrát už opravdu, pomstychtiví bozi, kteří chtějí zničit svět. Originální, že? A ve Fall Guys začíná nová sezóna s tropickým tématem.

Guild Wars 2

Jak už je tradicí posledních několik měsíců, i tento týden vám Arenanet zpřístupní epizodu třetí sezóny Living World. Čeká na vás korupce v Krytě a samotná královna Jennah si kvůli tomu vyžádá vaši přítomnost. Chce vykořenit korupci ještě předtím, než začne další krize. White Mantle se mezitím i nadále snaží Krytu dostat na kolena. Kromě nové epizody se můžete těšit i na bonusy ve World vs World od 23. do 30. července. Pokud se v tu dobu zúčastníte WvW dostanete 100 % zkušeností navíc při prozkoumávání světa a 50 % navíc k magic finds. Takže neváhejte a nalogujte se.

Runescape

V Runescape už se schyluje k opravdu vážným událostem. Už od 26. 7. budete mít příležitost prožít první část Elder God Wars Dungeonu. Nordon Front je jeho první fází a vypadá to, že bude zaměřený na Slayer skill, protože potřebujete level 92. Zatím víme, že staří bohové zaútočí na Katedrálu, která chrání nevylíhnutá dračí vejce (a ta se za žádnou cenu vylíhnout nesmějí ). Vývojáři slibují v příštích několika dnech více informací, tak nezapomeňte sledovat jejich stránky. Kromě nadcházející války má Jagex i další novinky. Nyní je Runescape dostupné i na Macích a to prostřednictvím Steamu. A když už jsme u toho Steamu, tak nyní jsou tam dostupná DLC různých úrovní, které vám zpřístupní členství na různou dobu a navíc získáte i nějaké ty kosmetické doplňky. A hlavně nezapomeňte, že se blíží válka.

Fall Guys

Jak už jsme psali, dneškem se Fall Guys rozloučí s tématem neonových osmdesátek a přivítají džungli. Nové téma přináší liány, ztracený chrám a mechanické nosorožce. A kromě nového vizuálu přicházejí i nové časově limitované výzvy. Čeká vás celkem šest nových kol: Treetop Tumble, Stompin’ Ground, Lily Leapers, Bubble Trouble, Pegwin Pool Party a Lost Temple. Přicházejí i nové duely i souboje ve třech (triely?). Dostanete šanci získat 20 nových kostýmů. Prostě na vás čeká džungle plná zábavy.

Tak tady to máte MMO Novinky #21 se vší vážností i nevážností. Tak co, která novinka vás nejvíce zaujala?

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button