Novinky

Alpha verze Dragon Age 4 možná přijde na PlayStation Store

Fanoušci série Dragon Age (jako jsem třeba já) dychtivě skáčou po jakékoli informaci týkající se nadcházejícího dílu. Datum vydání zatím není známo a ani jsme neviděli žádné in-game záběry, což se, jak všichni doufáme, snad změní s EA Play, které se odehraje 22. července. Mezitím nám ale může něco naznačit objev alphy na PlayStation Store.

Twitterový účet PlayStation Game Size nedávno objevil hluboko databázi PlayStationu přípravy EA na vypuštění alpha verze Dragon Age 4. Tenhle účet se pravidelně prohrabuje databázemi, aby objevil novinky ohledně nadcházejících her a vypadá to, že vývojáři připravují alphu tak, aby vyšla v červenci ještě před EA Play. Co to tedy pro nás znamená? Napadá mě několik možností. Za prvé v přípravě je veřejná alpha. To se mi zdá pravděpodobné jen za podmínky, že přihlašování spustí během EA Play. Druhou možností je zpřístupnění alphy například jen novinářů a pouze během EA Play. Obojí ale jasně potvrzuje, že se na EA Play dočkáme informací ohledně nového Dragon Age a dost možná se konečně dočkáme in game záběrů a případně i data vydání.

Vývoj Dragon Age probíhá již několik let, ale nejmíň dvakrát celý vývoj změnil směr a vývojáři museli začínat od začátku. Zpřístupnění alpha verze by značilo, že už je směr vývoje pevně daný a během 1–3 let bychom se mohli dočkat vydání. Nicméně to jsou všechno jen spekulace, EA ani Bioware zatím nevydali žádné vyjádření. Tak si na nějaké to osvětlení situace budeme muset počkat až na EA Play.

Mezitím si nezapomeňte přečíst exkluzivní rozhovor s Viva la Dirt League nebo recenzi na Píseň Severu.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button