NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Xbox Cloud Streaming přichází na PC | Novinka

Cloudová služba Xbox Cloud Streaming pro streamování her společnosti Microsoft konečně přichází na PC a iOS zařízení. Pozvánky dostanou někteří členové Xbox Pass Ultimate už 20. dubna jako součást omezeného testu. Ten bude k dispozici pro nově podporované platformy. Což není úplně dobře pro iOS, protože Xbox Cloud Gaming na iPhonech a tabletech je k dispozici přes webové prohlížeče, nikoliv přes přímou aplikaci.

Od 20. dubna mohou uživatelé, kterým byl udělen přístup k oné betaverzi, navštívit Xbox.com/play v prohlížečích Safari, Google Chrome a Microsoft Edge a hrát tak hry pro Xbox v cloudu. Společnost Microsoft k tomu uvedla: „Nabídka cloudového hraní prostřednictvím prohlížeče a zjednodušená univerzální vstupní stránka představují skvělou příležitost, jak cloudové hraní zpřístupnit více hráčům na více místech.“

Společnost také uvedla, že v příštích měsících budou k dispozici další pozvánky ve všech 22 podporovaných zemích. Pokud jste přijati do bety, budete k hraní potřebovat minimálně Bluetooth nebo USB. Streamování her je v současné době k dispozici pouze prostřednictvím předplatného Xbox Game Pass Ultimate. To vám také poskytuje přístup ke knihovnám Game Pass na PC a konzolích Xbox a svazkům v předplatném Xbox Live Gold.

Nevím, jak se to zdá vám, ale mně zní to jako extrémně zajímavá novinka, která zřejmě gaming posune trošku dál.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button