FilmyNovinky

Viva la Dirt League vydala úžasný film Baelin’s Route

Pokud jste fanoušky her, tak určitě znáte youtubový kanál Viva la Dirt League v čele s trojicí Adamem, Rowanem a Allanem. Tahle trojice na Youtube začala už před lety, ale hlavně posledních pár měsíců vydává jedno video lepší než druhé. Zaměřuje se především na herní příběhy, postavy nebo samotný herní prodej a to všechno dokáže ještě úžasně parodovat. Nyní vyšel jejich snad zatím největší projekt, krátký film jménem Baelin’s Route.

Ten se zaměřuje na jednu z nejoblíbenějších postav, rybáře Baelina. Ten používá pouze jednu jedinou slavnou větu: „Morning, nice day to fishing ain’t it, HAHA? (Ránko, krásný den na rybaření, že?)“. No a tuhle jedinou větu od něj také po celý film uslyšíte. Snímku to ale rozhodně nic neubírá, protože je prostě skvělý a lokalita Nového Zélandu spolu s nádhernou fantasy hudbou Baelin’s Route pozvedává nad jen tak nějaký základní fan projekt.

A to nejlepší! Youtube vygeneroval české titulky, takže pokud se bojíte, že vaše angličtina je občas slabá, tak tohle vás vašeho strachu může zbavit. Překlad je totiž daleko lepší, než z běžného Google překladače. A pokud máte rádi tyto projekty, ještě tu máme filmovou sérii Escape from Tarkov, která vypadá také daleko lépe, než akční filmy poslední doby.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button