NovinkyPC

WoW Shadowlands – Chains of Domination už má datum vydání

Poté, co hráči měli možnost prozkoumat oblast Shadowlands a porazit Sire Denathria, očekávají další obsah, který by je posunul zase o kousek dál. A už je to tu. Aktualizace Chains of Domination má oficiálně potvrzené datum. Aktualizace proběhne 29. června. V nové aktualizaci si hráči mohou prozkoumat nejen nová místa, ale mohou získat i spoustu nových odměn.

Co nového v Shadowlands

V aktualizaci dostaneme k dispozici nové oblasti k prozkoumání a dungeon až pro 8 hráčů, ve kterém bude za úkol zmařit loupež zorganizovanou šéfem kartelu So’leah. Sběratelé mountů ocení nové létající příšerky v oblasti Shadowlands. Dále tu je nová sezóna obsahu PvP včetně aktualizovaných odměn a vylepšeného dungeonového systému Mythic+. A nakonec si hráči můžou prozkoumat i nové město Korthia, které se dosud skrývalo v meziprostoru. Málo toho určitě není. Takže aktualizujte účty a připravte se na další dobrodružství.

World of Warcraft patří mezi stálice herního průmyslu už řadu let. Ale vzpomínáte si i na začátky Java her? Jestli si chcete připomenout krácení nudných hodin ve škole, tak se podívejte na náš článek. Mě zalila doslova vlna nostalgie.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button