MobileNovinky

Blade & Soul: Revolution vydalo oficiální launch trailer | Novinka

Blade & Soul: Revolution se chystá na mobily pro operační systémy iOS a Android. Tato MMORPG je inspirována stejnojmennou PC hrou. Hra je své předloze natolik podobná, že přebírá zážitky s plnou 3D grafikou, intenzivním příběhem a real-time bojovým systémem. Hned při prvním spuštění si vyberete jednu ze 4 základních ras – Lyn, Jin, Yun, Gon.

Poté jednu z 5 herních tříd – Summoner, Blade Master, Kungfu Master, Destroyer nebo Force Master. Každá vybraná třída má svoje specifické dovednosti, podle kterých se určí i váš herní styl. V mobilní hře budou navíc také možnosti PvP, PvE a RvR, což vlastně dává všem fanouškům MMO to, po čem prahnou.

A nakonec budete mít možnost si svou postavu vzhledově upravit. Nutno upozornit, že mnoho možností zde není, takže se především připravte aspoň na barevné varianty vlasů.

O čem hra je Blade & Soul: Revolution?

Jak jsem už zmínil, originální PC hra má velice silný příběh a mobilní hra jej údajně celý přebere. V den, kdy se stáváte žákem školy Hongmoon, nepřítel Jinsoyun zaútočí na mírumilovnou Nebeskou pevnost a zabije vašeho mistra. Vaše postava musí tedy přežít útok a pomstím se Jinsoyunovi. Synopse je velice jednoduchá a na mobilní hru tato zápletka bude určitě stačit.

Především začátek hry velice pomáhá, protože hráče učí jak základy hry, tak používání základních schopností. Po prvním arcu už se ale vydáte do světa, kde vás čeká nekonečné množství úkolů, hordy nepřátel a náročný proces levelování.

Jak jsem již zmínil, na mobilech má hra velkou výhody díky soubojovým možnostem, především díky PvP. Takže si budete moci vyzkoušet svůj skill i proti jiným hráčům. Hra je už nyní dostupná jak na App Store, tak na Google Play, takže pokud v určitých chvílích svého života cítíte volnou chvilku, bez váhání hru nainstalujte a užijte si parádní příběh a skvělý bojový systém.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button