NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dungeons and Dragons: Dark Alliance už příští týden a pár posledních novinek

Taky jste tak natěšení? Já teda extrémně. Dungeons and Dragons: Dark Alliance vychází už 22. června a my se na poslední chvíli povídáme poslední novinky. V jakém rozlišení a na čem hra pojede? Kdy uvidíme první DLC a jak bude probíhat komunikace mezi hráči? A bude hra podporovat crossplay? To se dozvíte o pár řádků níž, tak do toho.

Dark Alliance odhaluje poslední detaily

Hlavní designér Jean-François Champagne prozradil při schůzce s WCCF Tech několik podrobností. Hra poběží i v rozlišení 4K při 60 FPS na Xbox Series X/S, PS5 a PC. To ale neznamená, že si hru na PlayStationu 4 nebo Xboxu One neužijeme s pěknými detaily. Další informací, která bude určitě spjatá s tím, na čem hru budeme hrát, je bohužel absence crossplay hraní. Vývojáři s ním prozatím nepočítají a hráči se budou moci mezi sebou dorozumívat pouze prostřednictvím hlasového chatu. Text chat chybí a designér nepotvrdil jeho budoucí přidání do hry.

Nové postavy a DLC

Co se týká přidaného materiálu, tak do budoucna se počítá s jednou hratelnou postavou navíc. Designér prozradil, že tato extra postava bude užívat magii, což je dobře. Čáryfuků není nikdy dost. Neprozradil už ale, kdy přesně se postavy dočkáme. Prozatím jsou k dispozici 4 postavy, za které si můžeme zahrát.

Bonusový obsah hry by měl přijít během letošního léta. Vývojáři představí první DLC a také chtějí zařadit couch co-op pro dva hráče na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Jak dosáhnout maxima

Trvání každé mise, bude záviset na zvolené obtížnosti hry a vybavení hráče. Jean-François Champagne přiznal, že mise mohou na nejlehčí úroveň trvat 20 minut, ale také klidně až hodinu. Postava hráče se může vyskillovat až na 20 level a equip si vylepšovat pomocí krystalů, nebo si ho koupit u obchodníka. Samozřejmě čím vyšší level, tím lepší equip. Ale také můžete dosáhnout lepšího equipu při hraní těžší obtížnosti. Takže hra přímo vybízí, aby si ji hráč dohrál několikrát, získal maximální vybavení a stal se kingem Forgotten Realms. Dovednosti si hráč odemkne postupně, jak bude jeho postava sílit. Se sílícím hrdinou bude ovšem narůstat i množství enemáků. Takže očekávám slušná jatka.

Cělý rozhovor s Jean-François Champagne naleznete v odkaze nahoře. A nebo vás zajímá spíše novinka, že GTA Online opustí starší konzole? Výběr nechám na vás.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button