NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Další díl Call of Duty přinese oblíbené zasazení

Pomalu a jistě se dostáváme do části roku, kdy se na nás studia budou chrlit herní pecky jedna za druhou. Podzimní část herního kalendáře má také své pravidelné zástupce, kteří své hry vydávají s roční pravidelností. Není tomu jinak ani u série Call of Duty. Poslední vydaný díl Black Ops Cold War nám ukázal pohled na konflikt studené války i na všechny různé konspirace a zůstal v žebříčku oblíbenosti dost vysoko. A podle posledních informací bychom se ještě letos mohli dočkat úplně nového dílu. A zanese nás do hráčsky velice oblíbeného časového období.

Nové Call of Duty opět v druhé světové?

Nejnovější díl Call of Duty má nést název Vanguard. Tento název prozatím není oficiálně potvrzen, ale podle posledních zpráv bychom se odhalení měli dočkat velice brzy. Na Twitteru se nedávno objevila zmínka, že Activision plánuje velké oznámení a to na čtvrtek 19. srpna. Věrohodnost, nebo lživost tomuto tweetu (jak jen chcete) dodává fakt, že byl ihned po uveřejnění smazaný.

Na novém díle Vanguard se má podílet studio Sledgehammer Games. Ano, správně, přesně to studio, které přineslo poslední díl z 2. světové války, Call of Duty: WWII. Zkušenosti tedy mají, nutno podotknout, že to nebyl vyloženě nejhorší díl. Jasně, vezli se na scénáři ze seriálu Band of Brothers, ale kruci proč ne?

Plnohodnotný single player, mulťák i zombíci

Nový díl má opět přinést plnohodnotnou kampaň, rozšířený multiplayer a jak už je zvykem, i zombíky. Konkrétní zasazení hry se poté pohybuje kolem Evropy a Pacifiku až ke vzniku prvních speciálních jednotek. Celý nový release bude také propojen s Warzone. Jakmile vyjde nový díl, do Warzone nám přibude úplně nová mapa, která bude údajně větší, než je současný Verdansk. My budeme celé odhalení pečlivě sledovat a ty nejžhavější novinky vám přineseme nejrychleji, jak to umíme. Těšíte se na nové Call of Duty?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button