NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Jurassic World Evolution 2 – pokračování hry, která vás kousne do zadku

Tak a je to tady. Spekulace jsou potvrzeny. Na letošním Summer Game Fest sám Jeff Goldblum ohlásil Jurassic World Evolution 2. V prvním díle této budovatelské strategie byl Jeff Godblum jako Ian Malcolm průvodcem budování parku pro hráče. Pokračování se dočkáme už letos a bude k dispozici na platformách PlayStation 4, PlayStation5, Xbox One, Xbox Serie X/S a PC.

Jurassic World Evolution 2 bude bohatší o vodní dinosaury

Pokračování hry vychází z revoluční filmové franšízy od Universal Pictures a je vytvořeno ve spolupráci s Universal Games a Digital Platforms. Ve hře nás čeká nejen zcela nová kampaň, ale i několik funkcí, které v předchozím díle nebyly. Například budeme moci poprvé rozšiřovat park i za hranice souostroví Muertes. Dohromady bude k dispozici 75 druhů pravěkých ještěrů a poprvé budou k dispozici i vodní dinosauři.

Ve hře budou celkem čtyři hratelné režimy. Režim Kampa se odehrává po událostech filmu Jurský Svět: Zánik říše. Jako další bude k dispozici Sandbox, který umožní hráčům popustit uzdu své fantazii a vytvořit si park podle své představy. Třetí režim s názvem Teorie chaosu nabídne řešit klíčové události filmu po svém a tím zvrátit celkový průběh příběhu ve svůj prospěch. A jako poslední nám zbývá režim Challenge. Ten teprve prověří schopnosti hráčů na maximum. Zvládnete ho, nebo vás T-Rex kousne do zadku? To se dozvíme už koncem roku. Přesný termín vydání zatím nemáme, ale věřím, že se brzy objeví.

A kdo z vás se těší na hru Back 4 Blood? Já vím, že všichni. Novinky z této hry právě tady.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button